|
Decembris 20., 2013
Comments:
| From: | mat |
Date: | 20. Decembris 2013 - 13:31 |
---|
| | | (Link) |
|
O jā, labi kūpinātas aukstās desas ir reāla štelle. Galvenā problēma, ka parasti tur klāt ir pārāk daudz speķa.
| From: | f |
Date: | 20. Decembris 2013 - 13:38 |
---|
| | | (Link) |
|
kamēr vien to nevar just starp zobiem, mēs esam apmierināti :)
| From: | mat |
Date: | 20. Decembris 2013 - 13:42 |
---|
| | | (Link) |
|
Es šogad tiku pie auksti kūpinātas aļņa gaļas desas. Tāds reāls gardums, ka lašmaizītes paliek otrajā vietā. Labi ikri no burkas stāv līdzi, bet garšas atšķirības tomēr ir diezgan pamatīgas, lai to nevarētu salīdzināt.
Man gan tām desām vērtējums parasti vairāk iet uz to - cik mīksta tā ir, ja tai spiež ar pirkstu. Ja pārāk saspiest nevar, tad ir laba.
| From: | f |
Date: | 20. Decembris 2013 - 13:50 |
---|
| | | (Link) |
|
aha, to es šodien uzzināju. ar dažām labām no šīm, šķiet, varētu naglas dzīt :))
| From: | mat |
Date: | 20. Decembris 2013 - 15:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Tad jau laikam garšo reāli labi!
| From: | f |
Date: | 20. Decembris 2013 - 15:20 |
---|
| | | (Link) |
|
smaržo labi, līz garšosanai vēl jāpagaida. lietuviešu prece! |
|
|
Sviesta Ciba |