: who's that girl? - : human nature

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 28., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:01 - : human nature
ja kāds man jautātu, kā pavadīju brīvdienas, un es nebūtu noslīcinājusi merkura (etiķete baisa un uzbur vīzijas ar drūmākajiem samagona nostāstiem) pudelē savu balsi, tad atbildētu, ka diving into the murkier side of the relationship, and retrieving a fist full of mud was what i was doing.

un amizantākais (i'm amused. and fascinated!) ir tas, ka mani tas uzjautrina vairākos līmeņos uzreiz (if that makes any sense). tu zini, ka melo man un kaut ko noklusē. es zinu, ka tu melo man un kaut ko noklusē. tas, ko es nezinu, ir, - kāpēc tu man melo un ko tu noklusē.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:28. Janvāris 2013 - 10:33
(Link)
Noklusēšanai nereti ir iemesli.
Piemērs iz manas dzīves: atsevišķus cilvēkus interesē, kādēļ es bieži smaidu. Saku - par savām iedomām. Un kādas tad ir tās iedomas? Tad es detalizēti sāku klāstīt par to, ka es smaidu no domas, kā tas kaķīts vai patīkamais jaunais cilvēks tiek uztīts uz traktōra riepas vai ko tamlīdzīgu. Kautkā interese mēdz zust par iekšējās pasaules norisēm
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Janvāris 2013 - 11:14
(Link)
noklusēšana, protams, nav nekāda bēda, tur es varu iedomāties dažus variantus, no kuriem man gan neviens nešķiet pietiekami pamatīgs, bet nu katram savi tarakāni, vai ne.

bet melot aiz kāda iemesla? un turklāt vēl - melot tik neprasmīgi! būtu kaut pacentusies! frankly, that's just insulting my intelligence.
[User Picture]
From:[info]username
Date:28. Janvāris 2013 - 17:45
(Link)
ko nespēj amors, iespēj merkurs.
[User Picture]
From:[info]username
Date:28. Janvāris 2013 - 17:46
(Link)
bet melot ir evil.. attiecības nevajag melot, meli salauž attiecības neatgriezeniski..

> Go to Top
Sviesta Ciba