: who's that girl? - : lietišķā diena ziņo

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 - : lietišķā diena ziņo

(108 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 11:08
(Link)
Kā "vienmēr"? Tur taču ir slīdošais grafiks. Un vienalga nepatīk tas darbs, vienmēr ir iespēja atrast citu. Dzimtbūšana ir beigusies.
[User Picture]
From:[info]aardark
Date:14. Novembris 2012 - 11:14
(Link)
Nu, ne burtiski vienmēr, bet man ir aizdomas, ka liela daļa lielveikalu darbinieku dienas, kas pārējai sabiedrībai ir brīvas (un kad tiek rīkoti dažādi pasākumi un tamlīdzīgi), pavada darbā ar visu savu slīdošo grafiku. Vai lielveikalu kasieriem "vienmēr" ir reāla iespēja atrast citu darbu, tas arī ir jautājums.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 11:21
(Link)
Tajā pašā laikā "viemēr" ir jāstrādā arī sabiedriskā transporta vadītājiem, policistiem, ugunsdzēsējiem, dakteriem, DUS darbiniekiem, cilvēkiem zvanu centros, kafejnīcu, ēstuvju un restrorānu darbiniekiem un vēl ļoti daudziem citiem.

Ar ko lielveikalu darbinieki būtu kaut kāds izņēmums? Tajās profesijās vienkārši IR tāds darba grafiks. Ja tas nav pieņemams, neej strādāt uz kādu no nosauktajām.
[User Picture]
From:[info]aardark
Date:14. Novembris 2012 - 11:35
(Link)
Es domāju, ka lielveikali nepilda gluži tik svarīgu funkciju kā policija vai ugunsdzēsēji, un "tā vienkārši ir" reti kad ir labs pamatojums.

Bet nu darbinieku dzīves kvalitātes, protams, ir tikai viens aspekts. Ja lemj par lielveikalu nestrādāšanu svētdienās, tad tas ir jāpamato ar ietekmi uz sabiedrību kopumā, un es neapgalvoju, ka tā noteikti būtu labāk.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 11:37
(Link)
Ok, policija, ugunsdzēsēji un vēl dažas citas ir svarīgākas funkcijas. Bet es nosaucu vēl dažas profesijas bez kurām neviens nenomirtu, ja tās nebūtu pieejamas svētdienās. Bet tās ir, un arī tajās strādā cilvēki.

From:[info]fedrs
Date:14. Novembris 2012 - 11:26
(Link)
Un ko viņi iesāks, kad viņus atlaidīs, jo saīsinātu darba stundu dēļ vairs nebūs nepieciešams tik liels darbinieku skaits?
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Novembris 2012 - 11:30
(Link)
nevienu arī neinteresē, ka man savā uzņēmumā ir atvaļinājums - ja kaut kas ir vajadzīgs, tad būs jānāk kaut vai 31. decembrī piecas minūtes pirms pusnakts. un es nestrādāju lielveikalā.

te varbūt arī visas problēmas kodols, - nejau darba laikā ir problēma, bet tajā, ka vispār pastāv tāda institūcija kā darbs un naudas pelnīšana :)

> Go to Top
Sviesta Ciba