|
Maijs 30., 2012
09:24 - : brekšu brokastis
|
Comments:
| From: | mat |
Date: | 30. Maijs 2012 - 11:36 |
---|
| | | (Link) |
|
Svaigas zivis nu galīgi nav dārgas. Atliek vien tās pagatavot.
| From: | f |
Date: | 30. Maijs 2012 - 11:51 |
---|
| | | (Link) |
|
viena diukilo karpa ir savs piecītis uz tirgus, bet, ja tā parēķina, to var ēst trīs dienas, tad jau varbūt nav tik traki, nudien. vienīgais, man kūpinātavas nav mājās, nez kas sanāk, ja krāsnī cep.
| From: | mat |
Date: | 30. Maijs 2012 - 11:59 |
---|
| | | (Link) |
|
Var nelikt kūpinātavā, bet mēģināt cept ārā uz grila. Arī krāsnī var izcept, tad, man liekas, ka sanāk sulīgāka.
| From: | f |
Date: | 30. Maijs 2012 - 12:09 |
---|
| | | (Link) |
|
turklāt, tā kā runa ir par zivs iekļaušanu ēdienkartē ik dienas, tad krāsns varētu būt parocīgākā opcija.
| From: | mat |
Date: | 30. Maijs 2012 - 12:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu opcijas jau patiesībā vispār ir relatīvi daudz - var arī vārīt zupā, cept uz pannas, likt marinādē, vai arī taisīt kotletes. Kotletes gan neēsmu ēdis, bet ir cilvēki, kas uz to specializējas.
| From: | f |
Date: | 30. Maijs 2012 - 12:22 |
---|
| | | (Link) |
|
zivis jāēd tīrā veidā!
| From: | f |
Date: | 30. Maijs 2012 - 12:11 |
---|
| | | (Link) |
|
un tomēr dārgākas par pelmeņiem, kā izcēla penny lane.
| From: | mat |
Date: | 30. Maijs 2012 - 12:16 |
---|
| | | (Link) |
|
Tas gan ir atkarīgs no vietas, kur dzīvo. Ja pērc no cilvēkiem, kas tikko iznākuši no jūras, tad vidēji ir ap 1 - 1.20Ls kilogramā svaigās zivis. Kilograms pelmeņu veikalā maksā ap 2.50Ls, ja vien nav kaut kādas akcijas. |
|
|
Sviesta Ciba |