|
Novembris 27., 2011
Comments:
saldēto tešlu promska :) kad mājās nav ko ēst, tad jāvelk ārā no saldētavas paciņa dzeltenās tešlas un paciņa stoned cherries un jākurbulē pečka.
| From: | f |
Date: | 28. Novembris 2011 - 11:20 |
---|
| | | (Link) |
|
bet nekādu papildu sviestu klāt neliki, ja? piem., ja es sadomātu taisīt sviesta kruasānus, tad tā kā prasītos, i think. bļin, sen to mīklu neesmu redzējusi, vairs neatceros, kāda bij.
nea, nekādu sviestu, tik ķiršus. es pat pa virsu neko nesmērēju, nevajag man viņus spīdīgus. izskatās šitā:
| From: | f |
Date: | 28. Novembris 2011 - 13:14 |
---|
| | | (Link) |
|
a, man bija tā sarkanā rokās tikai. būs jāizvērtē atšķirības :) tencinu par inputu, sestdien redzēsim rezultātus :))
atšķirības tur ir tādas, ka dzeltenā ir kārtainā bezrauga un 6 plāksnītēs (12 kruasāni), sarkano un zilo es jaucu, bet viena bij kārtainā rauga un plāksnītēs un otra kārtainā bezrauga bet 2 lielos salocītos gabalos, priekš kruasāniem pašam nācās griezt.
| From: | f |
Date: | 28. Novembris 2011 - 13:26 |
---|
| | | (Link) |
|
you live, you learn! a receptes saka, ka vajagot raugu tai mīklai.. vot, dilemma. pizģets, kā te vispār var kaut ko cilvēks uzcept!!
tad jau easy, ņem gatavo kārtaino rauga.
| From: | f |
Date: | 28. Novembris 2011 - 13:29 |
---|
| | | (Link) |
|
pastoi paravoz! izrādās, ja taisa bez rauga, tad sanākot riktīgāk, nekā ar :)
tad paņem vienu paciņu tādu un vienu tādu, varēsi salīdzināt :)
| From: | f |
Date: | 28. Novembris 2011 - 13:35 |
---|
| | | (Link) |
|
un kā man pašai kaut kas tāds neienāca prātā..? |
|
|
Sviesta Ciba |