: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 6., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:20
nezinu, kā citiem, bet man vajag privāto telpu. privāto telpu, kur varu būt viena, kur man nav ne ar vienu jārunā un kur es varu vienkārši būt. pēdējā laikā man šīs telpas ir tik maz, ka vakarā izgāju pastaigāties tikai tāpēc, lai pabūtu viena. un, lord behold, tik tiešām nevienu neredzēju, izņemot kaut kādu kaķi.

ar to vienatni man tāpat, kā ar cigaretēm - ja ir, var arī nepīpēt, ja nav, uzreiz vajag tā, ka jāskrien uz veikalu pakaļ.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:6. Septembris 2011 - 23:46
(Link)
vai, man bija pašai sava istaba, bet tgd tā jādala ar vēl vienu cilvēku dēļ izmaiņām dzīvoklī un lai būtu viena, es pārvācos daļēji uz caurstaigājamo viesistabu, jo vakaros te neviens neapgrozās un es varu sēdēt mierīgi un izbaudīt klusumu! Bet tas ir briesmīgi, ja visa diena jāpavada darbā un vakars universitātē un pārnākot mājās, nav vietiņas, kur atpūsties.
[User Picture]
From:[info]kants
Date:6. Septembris 2011 - 23:50
(Link)
man gan tās mantas vairāk neka vajadzīgs :) vienam gulēt gan nav jauki.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:7. Septembris 2011 - 15:39
(Link)
Nu, nesaki vis. Daudz retaakas ir taas reizes, kad par to gribaas iegaudoties, par taam, kad neko daudz nefunktiereejot, omuliigi sliigsti miegaa un nav nekam jaapieveersh nekaada uzmaniiba, tikai savam nogurumam.
From:[info]enervils
Date:7. Septembris 2011 - 00:34
(Link)
+1
[User Picture]
From:[info]username
Date:7. Septembris 2011 - 17:35
(Link)
jep. pabūt ar sevi vajag gan. un vēlams katru dienu atrast kādu brīdi. pastaiga pa parku/mežu ir ļoti piemērota, ja mājās tādu apstākļu nav.

> Go to Top
Sviesta Ciba