: who's that girl? - : r.i.p.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 16., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:01 - : r.i.p.

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:16. Jūnijs 2011 - 14:05
(Link)
Un par Kodak aparātiem runājot -- vispār man pret Kodak kamerām ir milzu aizspriedumi, bet šīs te divas es neaprakstāmi gribu.

Šo: http://blog.baquephoto.com/?p=92 Kodak Medalist, nevis Zeiss Ikon: Zeiss man jau ir :)

un šo te: http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/kodak-760m.shtml Melnbalta digitālā kamera, how cool is that!!!

Protams, to melnbalto digitālo es nemūžam nedabūšu, ja viņa kādreiz arī ībejā uzpeldēs, tad viņa visviens maksās vairāk, nekā es varētu piespiest sevi iztērēt par digitālo fotoaparātu. Bet ar Medalist es jau šovasar plānoju apgādāties.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Jūnijs 2011 - 16:09
(Link)
izskatās glīti, nenoliedzami.
laikam neesmu tik izvēlīga, man, goda vārds, diezgan vienaldzīga marka, ja vien es piešaujos un mums sapas. man ir bijis i olympus, i canon, un katrs no tiem man bija dikti mīļš tad, kad bija. bet, ar ko man galīgi neklapē, tās ir daudzmegapikseļu lielās kameras.

jā, tu tur vari grozīt visu ko, bet ja nu kaut ko vajag pēc tam grozīt, es to varu pēc tam ar irfanview 5 funkcijām izdarīt - contrast/gamma/saturation + sepia + grayscale. a iecentrēt, atrast labāko leņķi un gaismu neviena kameras funkcija, izņemot paša aci, palīdzēt nevar.

> Go to Top
Sviesta Ciba