|
Maijs 8., 2011
17:03 - : ziviz man jāteic, zivis es dievinu visādos veidos, goda vārds, bet laša zupa, vismaz tās, ko man gadījies mēģināt, garšo pēc atšķaidīta ūdens. un tad jau labāk dzert pliku ūdeni.
|
Comments:
| From: | ripp |
Date: | 8. Maijs 2011 - 18:32 |
---|
| | | (Link) |
|
Silti iesaku Fazendas (Lāčplēša/Baznīcas stūris) jūras velšu zupu - tik garšīgu Rīgā nav gadījies ēst.
| From: | f |
Date: | 8. Maijs 2011 - 18:46 |
---|
| | | (Link) |
|
iestādes nosaukums kicks ass, būs jāiečeko!
| From: | f |
Date: | 8. Maijs 2011 - 18:45 |
---|
| | | (Link) |
|
oi jēziņ, kas par recepti! tas jau būs kādam special occasion, jo lielākā daļa no ingredientiem man mājās pa plauktiem nemētājas, hehe
viņa ir neticami vienkārši pagatavojama, tur vienkārši daudz burtiņu sarakstīts. sezama eļļu pirku speciāli šitai zupai, pārējais viss gan bija. citronzāli var glabāt saldētavā, zivenei mājās būt arī ir labi, turklāt var jebkurā rimčonā nopirkt. ā un spring greens ir veikalā paciņās, tas nav nekas supersarežģīts. vārsakot fear thou not! iesaku liet vairāk ūdens, man pietrūka.
| From: | f |
Date: | 8. Maijs 2011 - 19:39 |
---|
| | | (Link) |
|
ok, tagad ticu :) es gan neesmu specpavārs, bet ja sanāk bieza zupa, tad es esmu par! |
|
|
Sviesta Ciba |