|
Marts 17., 2011
20:16 - : no more muffins
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 17. Marts 2011 - 22:20 |
---|
| | | (Link) |
|
jo man kaut kā likās, ka tai hercoga un dobeles dzirnavnieka mīklai nebij jālej ūdens. ej nu sazini. moš bija :D
| From: | ripp |
Date: | 17. Marts 2011 - 22:44 |
---|
| | | (Link) |
|
varbūt bija piens?
principā mafinos/kēksos (gan no gataviem maisījumies taisījusi neesmu) bieži liek krējumu vai kefīru. kkādu taukvielu parasti liek, bet vairāk kā vienu diezvai. es pat esmu redzējusi recepti, kur sviesta vietā liek ābolu biezeni (un sanāk baigi garšīgi) :>
| From: | f |
Date: | 18. Marts 2011 - 08:29 |
---|
| | | (Link) |
|
nuvot, man šķiet, ka tais latviešu ražojumos liek gan - eļļu un sviestu. bet varbūt es traki maldos atmiņā :))
From: | |
Date: | 17. Marts 2011 - 23:54 |
---|
| | | (Link) |
|
nu kaut kādu šķidrumiņu jau parasti liek gan :) kā te zemāk norādīja, piena produktus vismaz, ja ne ūdeni. a es vienreiz uzcepu kūku bez taukvielām; aizmirsu ielikt vienkārši. i neko, apēdu, bij garšīgi, tauku trūkumu piečekoju tikai tad, kad atradu uz skapīša dzesēties nolikto bļodiņu ar izkausēto sviestu :D
| From: | f |
Date: | 18. Marts 2011 - 08:28 |
---|
| | | (Link) |
|
es jau arī nesaku, ka mana atmiņa lieliska, tas pilnīgi mierīgi varēja būt ūdens, - man tur viss pēc burtu līdzības un čuja gāja :D |
|
|
Sviesta Ciba |