: who's that girl? - : gavēnis 2011

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 13., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:25 - : gavēnis 2011

(22 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vinsents
Date:13. Marts 2011 - 12:30
(Link)
kāpēc atteikties no graudainā biezpiena?
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2011 - 12:35
(Link)
jo ļoti garšo :) un jādod tak arī kaut kas, kas ļoti garšo, it kā.
[User Picture]
From:[info]vinsents
Date:13. Marts 2011 - 12:40
(Link)
ne tikai garšo, bet arī atmiņu uzlabo. kaut gan tas laikam tikai tāds mīts, ar ko mani bērnībā māmiņa nozombēja, jo laukos tā biezpiena bija cik uziet un tādejādi tā bija iespēja mani pa lēto pabarot :D bet nu she suceeded, biezpiens ir neatņemama manas ēdienkartes sastāvdaļa vēl šobaltdien un nekāds gavēnis to nemainīs.
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2011 - 12:44
(Link)
nejaucam graudaino biezpienu ar parasto biezpienu :) to otro es mīļuprāt inkorporēju savā meņjū katru dienu.
[User Picture]
From:[info]vinsents
Date:13. Marts 2011 - 12:49
(Link)
ko tu saproti ar parastais biezpiens?
manuprāt, mājās gatavotais paļubomu ir graudainais?
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2011 - 13:12
(Link)
ir tāds, kuram uz paciņas tā arī stāv rakstīts - graudainais biezpiens, un tā ir pavisam cita lieta. "annelei", piemēram, ir lieliska produkcija. mūsējie arī taisa, bet, nemaz nerunājot par cenu un tilpuma atšķirībām, "annelei", manuprāt, ir garšīgāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba