|
|
|
Marts 13., 2011
Comments:
ne tikai garšo, bet arī atmiņu uzlabo. kaut gan tas laikam tikai tāds mīts, ar ko mani bērnībā māmiņa nozombēja, jo laukos tā biezpiena bija cik uziet un tādejādi tā bija iespēja mani pa lēto pabarot :D bet nu she suceeded, biezpiens ir neatņemama manas ēdienkartes sastāvdaļa vēl šobaltdien un nekāds gavēnis to nemainīs.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | | From: | f |
| Date: | 13. Marts 2011 - 12:44 |
|---|
| | | (Link) |
|
nejaucam graudaino biezpienu ar parasto biezpienu :) to otro es mīļuprāt inkorporēju savā meņjū katru dienu.
ko tu saproti ar parastais biezpiens? manuprāt, mājās gatavotais paļubomu ir graudainais?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | | From: | f |
| Date: | 13. Marts 2011 - 13:12 |
|---|
| | | (Link) |
|
ir tāds, kuram uz paciņas tā arī stāv rakstīts - graudainais biezpiens, un tā ir pavisam cita lieta. "annelei", piemēram, ir lieliska produkcija. mūsējie arī taisa, bet, nemaz nerunājot par cenu un tilpuma atšķirībām, "annelei", manuprāt, ir garšīgāk. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |