: who's that girl? - : pilnīgs špinjons!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 20., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:22 - : pilnīgs špinjons!

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dusk
Date:20. Februāris 2011 - 13:59
(Link)
sēnes vispār ļoti ātri zaudē garšu. Cepjot manuprāt īpaši. Garšvielas palīdz. Vārītas bērzlapes, ceptas ar nav ar intensīvu sēņu garšu vairāk jūt ko citu. So sēnes atdod savu garšu procesā tāpēc vīna mērcēs, ar sviestu vai ko citu būs tev sēne.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:20. Februāris 2011 - 14:00
(Link)
Turklāt šampinjoni ir visbriesmīgākā sēne.
[User Picture]
From:[info]lordramex
Date:20. Februāris 2011 - 17:06
(Link)
camoonn ceptas baravikas garsho pilnigi citadak ka ceptas gailenes vai sviesta becinjas un garsha ir ljoti ok

bet shampinjoni sux except marineti ka zacene pie shnabja

[User Picture]
From:[info]dusk
Date:20. Februāris 2011 - 17:20
(Link)
Tas protams jā, bet garša nav intensīva. Manuprāt.

Šampinjoni nesux tikai, ja tos jauc kopā ar citām sēnēm masas palielināšanai :)

> Go to Top
Sviesta Ciba