|
Februāris 20., 2011
12:22 - : pilnīgs špinjons!
|
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/138098/5656) | From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 13:59 |
---|
| | | (Link) |
|
sēnes vispār ļoti ātri zaudē garšu. Cepjot manuprāt īpaši. Garšvielas palīdz. Vārītas bērzlapes, ceptas ar nav ar intensīvu sēņu garšu vairāk jūt ko citu. So sēnes atdod savu garšu procesā tāpēc vīna mērcēs, ar sviestu vai ko citu būs tev sēne.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/138098/5656) | From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 14:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Turklāt šampinjoni ir visbriesmīgākā sēne.
camoonn ceptas baravikas garsho pilnigi citadak ka ceptas gailenes vai sviesta becinjas un garsha ir ljoti ok
bet shampinjoni sux except marineti ka zacene pie shnabja
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/138098/5656) | From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 17:20 |
---|
| | | (Link) |
|
Tas protams jā, bet garša nav intensīva. Manuprāt.
Šampinjoni nesux tikai, ja tos jauc kopā ar citām sēnēm masas palielināšanai :) |
|
|
Sviesta Ciba |