: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 20., 2011


[info]f12:22 - : pilnīgs špinjons!
ļoti skumīgi, bet fakts - krāsnī ceptiem šampinjoniem ir tikpat daudz garšas kārtu kā zāģu skaidām. un ja kāds šefpavārs gribēs man iebilst, ka es vienkārši neprotu tos šampinjonus pareizi sagatavot cepšanai, - lūdzu. tas gan nenozīmē, ka es vēl kādreiz ķeršos pildītu šampinjonu pagatavošanai. protams, naktī atbraucot mājās, aizgāja uz urrā. pildījums un kausētais siers pa virsu bija izdevušies un situāciju glāba, tomēr tie paši šampinjoni gan.. tā kā papīra lapa, nu.

un kā tas var būt, nevaru ap to aptīt savu prātu, - man taču garšo gan šampinjonu krēmzupa, gan šampinjonu mērce, un man garšo arī marinēti šampinjoni. so disappointing!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba