|
Februāris 20., 2011
12:22 - : pilnīgs špinjons! ļoti skumīgi, bet fakts - krāsnī ceptiem šampinjoniem ir tikpat daudz garšas kārtu kā zāģu skaidām. un ja kāds šefpavārs gribēs man iebilst, ka es vienkārši neprotu tos šampinjonus pareizi sagatavot cepšanai, - lūdzu. tas gan nenozīmē, ka es vēl kādreiz ķeršos pildītu šampinjonu pagatavošanai. protams, naktī atbraucot mājās, aizgāja uz urrā. pildījums un kausētais siers pa virsu bija izdevušies un situāciju glāba, tomēr tie paši šampinjoni gan.. tā kā papīra lapa, nu.
un kā tas var būt, nevaru ap to aptīt savu prātu, - man taču garšo gan šampinjonu krēmzupa, gan šampinjonu mērce, un man garšo arī marinēti šampinjoni. so disappointing!
|
Comments:
| From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 13:59 |
---|
| | | (Link) |
|
sēnes vispār ļoti ātri zaudē garšu. Cepjot manuprāt īpaši. Garšvielas palīdz. Vārītas bērzlapes, ceptas ar nav ar intensīvu sēņu garšu vairāk jūt ko citu. So sēnes atdod savu garšu procesā tāpēc vīna mērcēs, ar sviestu vai ko citu būs tev sēne.
| From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 14:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Turklāt šampinjoni ir visbriesmīgākā sēne.
camoonn ceptas baravikas garsho pilnigi citadak ka ceptas gailenes vai sviesta becinjas un garsha ir ljoti ok
bet shampinjoni sux except marineti ka zacene pie shnabja
| From: | dusk |
Date: | 20. Februāris 2011 - 17:20 |
---|
| | | (Link) |
|
Tas protams jā, bet garša nav intensīva. Manuprāt.
Šampinjoni nesux tikai, ja tos jauc kopā ar citām sēnēm masas palielināšanai :)
| From: | mala |
Date: | 20. Februāris 2011 - 15:27 |
---|
| | | (Link) |
|
nez, man, cepot folijā ietītas, parasti sanāk tīri labas |
|
|
Sviesta Ciba |