|
Janvāris 14., 2011
Comments:
tu paļaujies uz teorētisku kaloriju skaitu produktā, kas var būt arī visai atšķirīgs no laboratorijas testos izmantotā (ja tādi vispār ir bijuši, sazin, kā ražotājs izdomā, cik kaloriju ir, piemēram, siera kilogramā). domāju, ka tādā kebabā var būt gan 500, gan 1000 kilokalorijas
| From: | f |
Date: | 14. Janvāris 2011 - 14:02 |
---|
| | | (Link) |
|
var jau gan, var jau gan, bet tomēr tas ir labākais līdzeklis, pēc kā mērīt, un principā (ne nu "principā", bet no tās sērijas) matemātika ir vienkārša - par daudz kaloriju = par daudz lielu svars.
nu tad jau arī īsti nav jāzina, cik tur ir, vienkārši neēd un viss
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2011 - 07:47 |
---|
| | | (Link) |
|
tas jau būtu diezgan garlaicīgi, ne? :)
japānā visiem sendvičiem un kioska porcijām ir virsū kaloriju cipars vēl lielāks nekā cena. bieži ir tā - cik kalorijas, tik jēnas apmēram. tādiem pavisam liesiem džankiem, kur maizītē kaut kāda pasta pasmērēta un salātiņš jau kalorijas bija pie 300. pēc mana uztrenētā džanka acumēra, kebabs ir 1500 kā nemetās.
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2011 - 16:48 |
---|
| | | (Link) |
|
karoče, es vairs neēdīšu kebabus. |
|
|
Sviesta Ciba |