|
Augusts 4., 2010
Comments:
From: | unpy |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:29 |
---|
| | | (Link) |
|
A ko Tu domā ar nosaukumu "kebabs"? Esmu ēdis, kā minimums, duci dažādu ēdienu zem šī nosaukuma:))
| From: | f |
Date: | 4. Augusts 2010 - 13:57 |
---|
| | | (Link) |
|
man tā kā gribētos to, kas ietīts lavašā, ar kaut kādiem vistas gabaliņiem un salātiem, plus kaut kādu mērci. :)
vienmēr jau, protams, var mēģināt uz dullo, un nosvilināt cepeškrāsni :))
From: | unpy |
Date: | 4. Augusts 2010 - 14:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Smieklīgākais, laikam, ir tas, ka šāda veida kebabu esmu ēdis tikai Rīgā - pat nezinu, no kurienes tāds, lavašā ietīts, nācis. Gan jau, ka no Kipras:))
Parastais kebabs ir vienkārši vai nu ceptas maltas gaļas desiņas, vai nu pavisam vienkārši cepta maltā gaļa, vai septi gaļas gabaliņi, tjipa šašliks:))
| From: | f |
Date: | 4. Augusts 2010 - 14:28 |
---|
| | | (Link) |
|
nuredz, gūgle ar' saka to pašu, bet es gribu to kreiso kebabu, ko mums rīgā dod :) |
|
|
Sviesta Ciba |