|
Jūnijs 9., 2010
Comments:
From: | zurka |
Date: | 9. Jūnijs 2010 - 21:11 |
---|
| | | (Link) |
|
4 cilvēkiem pa 2 lieliem gabaliem labi sanāk no: 450g svaigā siera (filadelfija ir dārga un trekna, var ņemt, piemēram, rimi ražoto pa 0,49 lvl 150g paciņā vai liesu filadelfiju; es dzintaru vai citus neņemtu, jo tur klāt želtatīns) 1 karote miltu 110g cukura 1,5 ēdamkarote vaniļas cukura vai esences 2 olas (pēc receptes būtu 1,5) nedaudz citrona sulas un miziņas 5 karotes liesa jogurta (es ņemu biolakto) samaisa sieru ar cukuru, vaniļu un citronu; tad iemaisa miltus; pēc tam pa vienai pievieno olu un sāk jaukt ar putojamo slotiņu; beigās pieliek jogurtu pamatnei kaut kādus drūpošus cepumus (ap 200g) un kausētu sviestu, tā lai tajā iemaisot drupinātos cepumus, tie kļūst mitri ieliek cepumu masu kūkas veidnē, uzber dažas karotes brūnā cukura un cep 10 min. 200 grādos izņem un atdzesē, uzlej kūkas masu un cep ap 10 min. 200 grādos, pēc tam ap 25 min. 90 grādos; atstāj uz 20 min. cepeškrāsnī bez durvju atvēršanas pēc tam var pavērt durvis un vēl paturēt cepeškrāsnī aptuveni 45 min. tad sajauc vēl dažas biolakto/jogurta karotes ar cukuru, citrona sulu un vaniļu; pārlej kūkai un patur vēsumā kādu brīdi garšīgi ēst ar saberztām zemenēm
| From: | f |
Date: | 10. Jūnijs 2010 - 09:38 |
---|
| | | (Link) |
|
wow, tas ir ļoti izsmeļoši, paldies, žurciņ :) ja vēl varētu pačukstēt, cik cm diametrā tavai cepampannai, būtu perfekti!
From: | zurka |
Date: | 10. Jūnijs 2010 - 09:43 |
---|
| | | (Link) |
|
man šķiet, ka 26cm bet var arī mazāka; esmu cepusi pat 20cm (īpaši ilgāk cepeškrāsnī neturot)
| From: | f |
Date: | 10. Jūnijs 2010 - 10:03 |
---|
| | | (Link) |
|
nubet tu taču esi dievs! danke! |
|
|
Sviesta Ciba |