: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 9., 2010


[info]zurka21:11
4 cilvēkiem pa 2 lieliem gabaliem labi sanāk no:
450g svaigā siera (filadelfija ir dārga un trekna, var ņemt, piemēram, rimi ražoto pa 0,49 lvl 150g paciņā vai liesu filadelfiju; es dzintaru vai citus neņemtu, jo tur klāt želtatīns)
1 karote miltu
110g cukura
1,5 ēdamkarote vaniļas cukura vai esences
2 olas (pēc receptes būtu 1,5)
nedaudz citrona sulas un miziņas
5 karotes liesa jogurta (es ņemu biolakto)
samaisa sieru ar cukuru, vaniļu un citronu; tad iemaisa miltus; pēc tam pa vienai pievieno olu un sāk jaukt ar putojamo slotiņu; beigās pieliek jogurtu
pamatnei kaut kādus drūpošus cepumus (ap 200g) un kausētu sviestu, tā lai tajā iemaisot drupinātos cepumus, tie kļūst mitri
ieliek cepumu masu kūkas veidnē, uzber dažas karotes brūnā cukura un cep 10 min. 200 grādos
izņem un atdzesē, uzlej kūkas masu un cep ap 10 min. 200 grādos, pēc tam ap 25 min. 90 grādos; atstāj uz 20 min. cepeškrāsnī bez durvju atvēršanas
pēc tam var pavērt durvis un vēl paturēt cepeškrāsnī aptuveni 45 min.
tad sajauc vēl dažas biolakto/jogurta karotes ar cukuru, citrona sulu un vaniļu; pārlej kūkai un patur vēsumā kādu brīdi
garšīgi ēst ar saberztām zemenēm

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba