|
Janvāris 15., 2010
12:28 sēžu darbā un sapņoju par to, ka turēšu barčikā šņabi, tomātu sulu un tobasco mērci. ko tur vēl vajadzēja - citronu un piparus, ja? lai vienmēr ir. ja nu savajagās. ja nu sagribās. jeb, kā saka ealze - ja nu uznāk iedvesma.
|
Comments:
Neaizmirsti par Worcestershire mērci :)
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 12:58 |
---|
| | | (Link) |
|
pirmoreiz tādu dzirdu, bet tas nekas :)
Tīri teorijā tā skaitās oriģinālās asiņainās mērijas neatņemama sastāvdaļa.
Garšo jau dikti labi arī bez tās, pat nezinu, vai kādreiz esmu dzēris BM, kas satur to mērci. Gan jau, ka kādā glaunākā bārā esmu, bet nu, nedomāju, ka tā ir tā būtiskākā lieta :D
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 13:02 |
---|
| | | (Link) |
|
palūrēt jau veikalu plauktos būs jāpalūr :)
| From: | ealze |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
es parasti tādos gadījumos saku: a ja nu uznāk iedvesma :D piemēram, ejot gar vīnu plauktiem, izdomāju nopirkt kādu, just in case, ja nu uznāk iedvesma :)
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 12:59 |
---|
| | | (Link) |
|
o! tieši tā. viens kokteilis mani parasti ļoti iedvesmo ņemties ap mūziku.
ohh, kaads jau pasteidzaas
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 12:58 |
---|
| | | (Link) |
|
dubults neplīst!
| From: | f |
Date: | 15. Janvāris 2010 - 13:29 |
---|
| | | (Link) |
|
līdz darba beigām pārāk tālu? :) |
|
|
Sviesta Ciba |