|
Novembris 5., 2009
10:51 - : sniegs un kulinārija
|
Comments:
var aī no vistas filejas, ir taču arī vistas karbonādes (: bet vispār tas nav tik ļoti sarežģīti
| From: | f |
Date: | 5. Novembris 2009 - 11:29 |
---|
| | | (Link) |
|
varēt jau var, bet es dodu priekšroku tradicionālām vērtībām. tāpēc - nekādas franču karbonādes, nekādas pildītās karbonādes un nekādas speķainas vistas karbonādes (kafejnīcās tām vistām mūždien ādiņa atstāta virsū, pfē!).
Manuprāt, tieši vistas ir tās mīlīgākās. Ja vēl izrotā ar kādu sieru, ananāsu vai citu brīnumu. :/
| From: | f |
Date: | 5. Novembris 2009 - 11:43 |
---|
| | | (Link) |
|
ananāsu mērce, ņamm! gastronomiskās izvirtības kalngals :) |
|
|
Sviesta Ciba |