: who's that girl? - .dots.devējam.atdodas. [vismaz tas sliktais jau nu gan]

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 25., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:27 - .dots.devējam.atdodas. [vismaz tas sliktais jau nu gan]

(34 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:25. Augusts 2004 - 22:16
(Link)
diemzhel man ir pieredze shajaa jautaajumaa jau. un taapeec man bija iipashi nepatiikami. un kur lai es beegtu? man diemzheel nebija open ticket, es nevareeju mainiit datumu. bet bija briizhi, kad likaas - ja shitaa turpinaasies nu tad viss. un pat ne par to graabstiishanos, vispaar. gruuti bija. es te reaali katru minuuti shitajos divos meneshos izjutu. laiks velkas kaa uz gumijaam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Augusts 2004 - 00:32
(Link)
tu esi turējusies kā īsts malacis tādā gadījumā. bet nu jau vairs līdz pirmdienai - cik tad atlicis - dažas dienas.
tā jau ir - tad, kad tu gribi bēgt, nav, uz kurieni. slapstīties pa ielām svešā vietā...tas jau, protams, būtu atklāti mests izaicinājums visiem vietējiem maniakiem, zagļiem u.t.t.

jau ir pieredze? vai būtu par daudz prasīts pastāstīt...?
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:26. Augusts 2004 - 20:49
(Link)
zini, man godiigi sakot negribas stastiit par to, kas bijis. es ar to esmu mociijusies, rakstiijusi par to, runaajusies. negribu, pietiks. man jau shitaa graabstiishanaas shito par daudz ir rushinaajusi aaraa.
bet zini, man ir TIK shausmiigs prieks, ka es braucu maajaas! jau pirmdien. es te seezhu un pusmaz minuutes skaitu jau :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Augusts 2004 - 21:52
(Link)
Saprotu tevi.

Paņem kādu grāmatu palasīt, ja tev tur ir, ko. Žurnāli tādam mērķīm neder. Vajag grāmatu.
Tu gribi mājās, bet es atkal gribētu aizbraukt uz ārzemēm. Nē, nē, tie nav kaut kādi laimes meklētāja sapņi, bet gan skaidri noformulēta vēlēšanās :) Bet laikam jau pēc noteikta laika man arī gribētos atgriezties Latvijā. Un ja ārzemēs atklātos, ka mājās bija labāk, tad atgriezties noteikti gribētos vēl ātrāk :))

Tad, kad atlicis jau pavisam maz laika, līdz sen gaidīta notikuma realizēšanās brīdim, šķiet, ka laiks sāk vilkties lēnāk...
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:26. Augusts 2004 - 22:14
(Link)
Lasu jau es te. vakar pabeidzu Hemingveja Men Without Women. Pirms tam Arundhati Rojas Mazo Lietu Dievs. Un no beebinjiem te savaacu veselu chupu graamatu, ko maajaas lasiishu. Bet zini, te gruuti lasiit. Jo pirmkaart traucee tas, ka man nav anglju vaardniicas un es nevaru apskatiities kaadu nezinamu vaardu(graamatinjas no beeninjiem ta man angliski) un otrkaart - s te vakaros medzu buut gana nogurusi, ka negribas neko nopietnu. nu aptuveni taapat kaa nevar vislaik franchu nopietnaas filmas skatiities, citreiz vajag holivudu ar legally blond.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Augusts 2004 - 23:25
(Link)
Tev vajadzētu Stīvena Kinga "Pet Semetary" [a.k.a. Zvēru kapiņi] - tāda grāmatiņa, ka šermuļi skrien pār kauliem :)) It kā nopietna, bet nav nemaz tik nopietna. Iespadīga katrā ziņā. A ja nu galīgi ne - paķer kādu lubeni :D

Ar tām vārdnīcām ir kā ir. Parasti es grāmatās, ja nesaprotu kādu vārdu, laižu gar ausīm un lasu tik tālāk, ka tik kopējo jēgu uztveru, bet, kad paņēmu Gredzenu Pavēlnieku angliski...tad gan vārdnīca man bija tuvs draugs.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:27. Augusts 2004 - 20:47
(Link)
Nu, es jau parasti taapat, bet to Hemingveju lasot, tie staastinji paaris lpp gari, un zini, pretiigi, ka tu saproti par ko iisti ir runa no pasha saakuma tikai rindkopu pirms beigaam. Variantaa ka piemeeram sporta veida nosaukumu meegjinata atmineet peec kaut kaadiem citiem kriteerijiem, nu taa vairs nav lasiishanas bauda.

> Go to Top
Sviesta Ciba