evergreen - samierinaaties ka dziivoju

16. Jun 2003

20:07 - samierinaaties ka dziivoju

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

atkal nevaru samierinaaties ar stulbumu ar stulbumu visaa cilveeciskajaa...
bljadj idioti kretiini neapteestie ir taads jauks vaards, ... slikta duusha tiiri fiziski, fiziski vemt un atvemt zarnas, nevaru ieiet veikalaa, kljuust slikti...vemt un atvemt sevi, miesu paarnjem drebulji, apzinjaa pildaas ar naidu... naids paarveershas tukshumaa un tukshums ir bezjeedziiba, ir ceriiba ka ar naavi tas beidzas...

(11 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]sin
Date:16. Jūnijs 2003 - 20:21
(Link)
tieshi taa.. ;(
(Reply to this)
From:[info]skolotajs
Date:16. Jūnijs 2003 - 21:03

(Link)
Var jau mēgjinaat! No turienes gan neviens nav atgriezies un pateicis, ka shi apmuljaataa ceriiba ataisnojas... Droshi ir veerts mekleet citu celju, drishi ir veerts... ja vien taa nav patalogjija :(
(Reply to this) (Thread)
From:[info]suic
Date:17. Jūnijs 2003 - 00:33
(Link)
Droši vien nav vērts. Jo cits ceļš ir šaipus saulei. Viena fiziskā, atšķirīgas garīgās realitātes. Bet, ja kāds būtu laimīgs, tad gan jau mēs to kaut kā pamanītu...
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]skolotajs
Date:17. Jūnijs 2003 - 09:57
(Link)
...runaajot par laimi un apmierinaatiibu jaasaka, ka gribas apshaubiit vai taas ir radoshi augliigas. Man domaat ir bez kaa gruuti dziivot sheit, tad bez radoshuma cilvekam tochna sheit labaak ir nedziivot!
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:17. Jūnijs 2003 - 14:12
(Link)
Vienkarsi ielaid sevi maigumu un milestibu, nesaspringsti, ir vasara.... T.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]nouname
Date:17. Jūnijs 2003 - 14:43
(Link)
naids cilveekam pret cilveeku pazudinaas pasauli. tas IR tikai tiiri cilveeciski un attaisnojami, un saprotami, bet nu neizbeegami. un skaistums ciinjaa pret cilveeku ir pat paaraak bezspeeciigs.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:23. Jūnijs 2003 - 01:52
(Link)
to kas pazudinaas pasauli mees racionaali diezvai taa izskaitljot varam, kur nu veel apgalvot ka tas buus naids varbuut tieshi cilveeku stulbums... arii ieniist vienam otru ir cilveecisks stulbums.. ir atskiriiba starp iexeeju naidu un aareeju naidu, pirmais paredz disharmoniju tikai pasham subjektam, bet ja pienjem ka subjekti veido pasauli ierastajaa skatiijumaa, tad var pienjemt arii to ka graujot sevi cilveeki sagraus pasauli, tas pat vairaak attiektos uz skatiijumu, kursh paredz uzskatu ka cilveeki veido pasauli savaas apzinjaas... ajiii nee tas var ievilkties bezgaliibaa buushu laikam vienkaarshi kursa darbu paarraxtiijusies :))))
(Reply to this) (Parent)
From:[info]andzha
Date:18. Jūnijs 2003 - 10:27
(Link)
Samierināties ar to tiešām nav iespējams. Ir iespējams ignorēt.
Un tukšums nav bezjēdzīgs. Absolūts tukšums ir vienīgā vieta, kur nav haoss. Tātad ir absolūtā kārtība. Un viss, kam ir sākums un beigas, nav bezjēdzīgs
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:22. Jūnijs 2003 - 01:06
(Link)
jaatziist man gan gruuti atbildeet uz shaada tipa komentaaru bez kontexta, bet nu ;))
1. ignoreeshana buutiibaa arii ir samierinaashanaas.
2. tajaa tukshumaa, kuru paziistu es tieshaam nav haosa:)) tas arii buutiibaa nav tukshums jo tajaa esmu es, te runa ir par tukshumu apzinjaa. lai apgalvotu ka tajaa ir absoluuta kaartiiba vajadzeetu noskaidrot kas taa ir vai vismaz kaadi kriteeriji to paredz, no subjekta viedoklja tukshumaa nevar buut kaartiiba, jo to paredz lietas, kuras tiek apzinaatas tur kur kaut kas iztruukst ti paraadaas kautkas neapzinaats kaartiibu ieviest nevar, ja to saprot ka kautkaada tipa logisku sheemu nu taa apmeeram...:))
3. diezvai bezjeedziibas kriteerijs ir saakums un beigas, tad jau jebkuram s ir jeega, nu iisteniibaa jau arii ir ja skataas no taada subjektiiva dabiskaas kaartiibas punkta, bet ja sho objektu s noliek attieciibaa pret kaut ko transcendentaalu njaa nu te taa gruuti pateikt, bet ja to objektu s iznjem no konkreetaas vides tad tas kljuust bezjeedziigs, taatad atklaajot kaadu citu iespeejamu skatiishanaas veidu es apgalvoju ka pasaule ir bezjeedziiga un viss tajaa nav jeedziigaax par vispaariigo. turklaat haosam nevar noteikt ne saakumu ne beigas, jo ja tas taa buutu nezvai tukshums buutu neapzinaams...::) eh gruuti bija bet nu... kaukaa jau...:)
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:20. Jūnijs 2003 - 14:14
(Link)
Ja,tikai skaistums un milestiba izglabs pasauli:) Un TEV ir dots gan viens, gan otrs. T.
P.S. Izskatas, ka es ari dzivosu Kekava,teiksim pec gadiem 5.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:20. Jūnijs 2003 - 21:36
(Link)
labi ka tikai peec 5 :)) es jau sabijos..gribas buut ljaunai un teikt, ka uz to laiku cerams te vairs nedziivoshu:)) bet dziivoshu gan, jo man gruuti iedomaaties skaistaaku, miiljaaku un izdeviigaaku vietu par sho :))
(Reply to this) (Parent)