05 January 2018 @ 09:10 am
 
kāpēc devi, programmētāji un visi citi it džeki tiek uzskatīti par kaut kādiem dieviem un viņiem tiek piedots un atvainots gandrīz viss? meitenes vienmēr uzvedas normāli, bet tieši vīrieši parasti ir slinki un iedomīgi. ne jau visi un ne jau vienmēr, protams, bet pārsvarā. un to man stāsta arī draugi, kas strādā citur. kāpēc?
 
 
( Post a new comment )
snauts[info]snauts on January 5th, 2018 - 10:19 am
Nu ja tev kaut, kas nepatīk, tad es esmu ļoti pieprasīts citur, tieši tas pats iemesls, kāpēc daļa sieviešu attiecībās atļaujas uzvesties kā kašķīgas kuces.
(Reply) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on January 5th, 2018 - 10:23 am
nezinu gan, kurās attiecībās pieprasītas varētu būt kašķīgas kuces, un es laikam nepareizi pajautāju - es saprotu, ka uzvedās tā tāpēc, ka pieprasīti, bet nahuj tā jāuzvedas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snauts[info]snauts on January 5th, 2018 - 10:40 am
No vienas puses man protams ir prieks, ka tu neuztver manu analoģiju, bet uz jautājumu "nahuj tā jāuzvedas?" es tev varu pajautāt "nahuj ne?", laba uzvedība prasa garīgu piepūli, un attiecībās kurās tu esi otram vajadzīgāks, nekā tas otrs tev, tev ir mazāka motivācija piepūlēties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on January 5th, 2018 - 10:46 am
es domāju, ka analoģija bija gana vienkārša, lai to uztvertu piecgadnieks, tikai, manuprāt, ne pārāk patiesa, jo it džekus toč visiem vajag, kamēr man nav skaidrs, kas gribētu 'kašķīgas kuces'.
paldies par izskaidrošanu un godīgumu, kaut kā tā arī man šķita, 'esmu pimpis, jo varu' ir nesalaužama loģika.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snauts[info]snauts on January 5th, 2018 - 10:50 am
"kašķīgas kuces" vajag ikvienam, kam gribas seksu, uz viņas tādas paliek ar laiku, IT džeki jau arī nesāk uzvesties kā pimpji pirmajā darba dienā
(Reply) (Parent) (Link)
src[info]src on January 5th, 2018 - 01:42 pm
oi, ir tik daudz disfunkcionālu attiecību. ar izteiktu kašķību un iedomību ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu vidū. snauts pateica rupji, bet neredzu nekā nepatiesa.
(Reply) (Parent) (Link)
Viņa Gaišība[info]kautskis on January 5th, 2018 - 10:48 am
Taisnība, es arī esmu slinkais un lecīgais dirsa, un kopumā ar to var izšmaukt tīri labi. Tāpat meitenēm jau no bērnudārza ieaudzināts: "Tu taču esi meitene, tā nedrīkst uzvesties", bet puikas, kā zināms, ir puikas, ko padarīsi.

Tiesa, tur ir viena īpatnība. Uzvesties kā dirsa tu vari tik ilgi, kamēr tu tiešām esi vajadzīgāks. Kad vairs neesi, tad cilvēki mēdz ātri atcerēties, ka tu visu laiku uzvedies kā pakaļa. Tāpēc es pamazām cenšos samazināt pakaļiskumu līdz tādam ērtam minimumam; īpaši jāpiepūlas nav, toties atstāj jauku iespaidu. Ir patīkamāk dzīvot, ja tu patīc cilvēkiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snauts[info]snauts on January 5th, 2018 - 10:57 am
Mhm, samazināt pakaļiskumu un palielināt vajadzīgumu ir cildens ceļš.
(Reply) (Parent) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on January 5th, 2018 - 10:35 am
+1
(Reply) (Parent) (Link)
+++[info]zefiirs on January 5th, 2018 - 12:13 pm
Man atkal liekas, ka vajadzētu visiem, kuri jebkādā veidā izpalīdz tādiem pimpjiem, pārstāt to darīt, io tas notiek tikai aiz pāp4astas pieklājības vai centības sava darba uzdevunu veikšanā/savu nervu saudzēšanas nolūkos. Jo reāli tiem darbiniekiem, kuri no šī cieš (vai drīzāk kuriem vnk besī, cieš vrb būtu par skaļu teikts), ir dziļi vienaldzīgs datoristu svarīgums :D neba nu viņiem vajag lai tieši šis tik vērtīgais darbinieks neaizietu kkur citur :D tas gan neattaisno vnk sudigu izturēšanos pret kolēğiem, vnk manuprāt vienīgais ko var darīt kolēği, ja nu sagadās tā nelaime strādāt ar džekiem, kuriem liekas ka uz viņu pleciem balstās visa pasaule
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snauts[info]snauts on January 5th, 2018 - 12:34 pm
Tev taisnība, vajadzētu, tev taisnība, neattaisno.
(Reply) (Parent) (Link)