kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - jautājums cibiņiem hotkutjūristiem [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

jautājums cibiņiem hotkutjūristiem [Jun. 2nd, 2020|06:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biedri! Jūsu iecienītākie internātu drēbju veikali, kur labprāt iepērkat virs un apakš kārtas sev un saviem bērniem? Ja attiecināmi - jo īpaši jaunajām milēdijām dažādās vecuma grupās līdz agrīniem pusaudžu gadiem?
Tencinu par padalīšanos jau iepriekš.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 2nd, 2020 - 07:50 pm
(Link)
Apsveicu, šis ir grūts uzdevums, šīs pusaugu meitenes vairs neder pie bērniem, bet vēl mazizmēru sievietēm- arī ne un izvēle navigē starp bērnišķību, kas pašai vairs varbūt nepatīk un jau kaut kādu pārlieku dramatiski asu/izspūrušu/overseksī nākamo soli. Tā viš i', tweens, no vārda be-tweens. Tā kā kopija miniatūrā, 12 gadi, aug ātrāk, kā izdilst vīles, tad [piedod, atkritumu pēda], cieņā ir interneta ieprikšanās Reserved un Zara, sūtījām arī Debenhams un Next no UK. H&M garajai tievkājei neder. no labām lietām tiek pirkti apavi un somas un virsdrēbes.

reku, šie mīlīši arī saprot lietu: https://www.uniqlo.com/eu/en/collaborations/kids/marimekko

[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:June 2nd, 2020 - 11:18 pm
(Link)
Es, sorry, ne pa tēmu, bet apkritu no "Marimekko" cenām šajā lapā. Nu, teiksim, reizes trīs četras mazākas par cenām "Marimekko" Somijas veikalos... Vai šajā kopsadarbībā tiek izmantoti kādi citi materiāli? Kur tā fiška?
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 2nd, 2020 - 11:31 pm
(Link)
Saprotu. Bet šis īsti nav tas Marimekko, ko pazīsti Somijā- šis ir Uniqolo pasūtījums Marimekko, ierobežota kolekcija no viņu "iedvesmotiem audumiem un modeļiem." Šūts lētķīnā un masiņā, vērtību ziņā droši vien bišķi iekož acīs Marimekko. (Bet pieļauta, visticamāk, tāpēc ka viņiem pašiem nav bērnu/ jauniešu līnija, cik atceros un šī ir iespēja uzlikt uz āķa citādi nesasniedzamo auditoriju). Pēc līdzīga principa H&M mēdz pasūtīt kaut kādiem superzīmoliem īpašās "tikai priekš H&M" kolekcijas, tam ir īpašs termins zīmolvedības terminoloģijā, ko par lielu sajūsmu savai sklerozei, tieši šobrīd pazaudēju.



[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 2nd, 2020 - 11:32 pm
(Link)
bet, p.s. kvalitāte vismaz jkdzes kleitai bija pieklājīga, man nebija daudz, kur piesieties .
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:June 2nd, 2020 - 09:01 pm
(Link)
sev yoox.com, bērns ir augumā raženāks par mani 11gadnieks, pats iepèrkàs.