|
[Nov. 30th, 2015|06:44 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | barbala |
Date: | November 30th, 2015 - 08:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jūs, ticamāk, nejaucat šņabja uzņemšanu ar zupas vārīšanu?
From: | unpy |
Date: | November 30th, 2015 - 08:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tieši tā, ja vāra zupu, tad vāra zupu, ja dzer šnabi, tad dzer šnaabi:))
| From: | barbala |
Date: | November 30th, 2015 - 08:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tīra lieta, retums mūsdienās! Mudinātu apsvērt pavārgrāmatas izdošanu. Unpy "Vīriešu barība" - panākumi garantēti.
From: | unpy |
Date: | November 30th, 2015 - 08:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Zini daudzus vīriešus, kas gatavo pēc pavārgrāmatas? Tas jau sievietēm vajadzīgs zināt precīzu gramāžu katrai no padsmit balandām, ko tad samet vienā katlā un lepni pūš, ka tas bezjēdzīgais garšu jūklis ir kaut kas ievērības cienīgs, tas taču jau sen zināms, ka sievietēm garšas kārpiņas tā izvietotas, ka viņas jūt tikai pārsaldinātas štopkūkas garšu, nekā vairāk:))
| From: | barbala |
Date: | November 30th, 2015 - 08:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
/domāju/
Daudzus nē, no paraugkopas "vīrieši, kuri gatavo ēdienu" kādi 25% ir redzēti atsaucamies uz Grāmatu, bet tad tā ir kāda 7 cm bieza Cousine De France bībele vai ekvi-valents.
Par tām garšas krāpiņām un štopkūkām, tur nebūs vietā vispārinājums. :)
vairāku lietu darīšana vienlaicīgi ir sieviešu priekšrocība. Mēs spējam koncentrēties gan uz zupu, gan uz šņabi, un darīt abus reizē | |