.and i sunk below where i swore i would never go.

es parasti priecājos par citu veiksmēm, izdevībām un skaistajām dzīvēm, īpaši, ja tas skar manus draugus vai tuvus paziņas. bet man šodien uznāca pēkšņa man-skauž-viss lēkme.

visi pēkšņi ir ļoti skaisti, gudri [kas man skauž īpaši]  un veiksmīgi, ar lielisku sabiedrisko dzīvi, tropisku aktivitāti romantiski sexuālā jomā un neizmērojami oriģinālu un māksliniecisku personību. un man sasodīti skauž visi šie cilvēki, kuri ir talantīgāki par misteru ripliju [oh, nevermind]

jā, tas noteikti ir saistīts ar zemu pašvērtējumu un nepārliecinātību par sevi [kaut gan daudzi smietos dzirdot, ka es tā saku], bet - ko es tur varu darīt?! nē, tiešām, tas nav retorisks jautājums. ko?!

un vēl es esmu ievērojusi, ka man uznāk šādas tieksmes uz gaudulīgu žēlošanos brīžos, kad mana sabiedriskās aktivitātes līkne iet uz leju. bet es kaut kā nespēju noturēt līdzsvaru starp to, ka dzīve ir jautra un to, ka mācības ir svarīgas. kaut gan tās ir diezgan lielas muļķības, jo pirmā samazināšanās otro nepaaugstina.

masīvs anticiklons pār latviju nesīs līdz depresīvus lietus un skaudības vējus, dzīves kvalitāte kritīsies, toties vietām skaidrosies apziņa i suck.

Comments

dēm, labais.
es ļoti reti priecājos par citu veiksmēm. tikai tad, ja man pašai iet tik ellīgi labi, ka jāpriecājas par visu.
skaudība ir mans draudziņš :D bet kuš.
tu man arī paspēji noskaust. pag, nē. tu nē. :D
offtopic - es kādreiz esmu teikusi, ka man ellīgi patīk tavs klabs?!
ā - jā, tagad noskauda arī tas, ka zanei ir labs klabs. fak.
jā, paspēju noskaust :D
bet par ko - tas ir sīkrēts.
eu, labais, mums ir atgriezeniskā noskaušana! (par tiem klabiem) cool.
patiesībā, man nav, ko teikt, ja nu vienīgi - uzpird tiem, kas par tevi smejas, jo viņiem pašiem ir zems pašvērtējums. jo tu esi smukaaa, tā ir taisnībaaa

vēl, vēl, vēl.. no tevis dienās kaut kam ir jāiznāk, jo es nespēšu uzturēt sevi un arī tevi un tavu vīru, un daudzos bērnus.

bet sinoptiķis tu nebūsi, jo man nepatīk pēdēja rindkopa..

March 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba