Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:06: Vakar netīšām uzspridzināju feisīti. Biju aizbraukusi līdz Koknesei, bet tur - vectētiņš stāsta, kā karstumā nosēdējis tirgū gandrīz visu dienu un ietirgojis 15 eiro. Nu, neko, kamēr viņš tur runāja, nospiedu vienu telefonbildi un ieliku internetā. Šorīt skatos - 19 tūkstoši dalījušies ar ziņu. Visi, protams, grib, lai ved uz Rīgu. Mhm, es ar savu polo. Kaut ko jau apsolīju. Bet nu...ja vien viņi zinātu, cik man foršs vectētiņš! Tad brauktu uz Koknesi pēc lilijām neatskatīdamies :)

Comments

[User Picture]
From:[info]romija
Date:4. Jūlijs 2016 - 08:48
(Link)
redzēju vakar to ziņu. ārkārtīgi silta sajūta par vectētiņu palika. par Tevi arī, jo rūpējies :)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:4. Jūlijs 2016 - 08:57
(Link)
:))
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:4. Jūlijs 2016 - 09:50
(Link)
Tavs vectētiņš tagad ir interneta zvaigzne. :)
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:4. Jūlijs 2016 - 14:15
(Link)
O, es ar to vectētiņu pie-laikoju. Tik mīļš stāsts, manispēc tur varētu būt kaut kartupeļi audzēti, vairāk tā rūpe par vectēvu patika :)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:4. Jūlijs 2016 - 17:41
(Link)
beeeidz, puķes riktīgi foršās :))), tur tomēr svarīgi, lai prece laba :) Ja tu pazītu manu vectētiņu, arī gribētu uz rokām nēsāt un palīdzēt, kā vien var :))
[User Picture]
From:[info]raganiite
Date:4. Jūlijs 2016 - 21:28
(Link)
Man arī ļoti patika. Nolaikoju un bija žēl, ka izlasīju vakarā - tieši gar Koknesi braucu pēcpusdienā un ar lielo universāli, tak varēju atvest uz Rīgu kravu ar ziediem, ko gribētāji būtu dabūjuši.
Bet silti ap sirdi paliek, kad ieraugi, ko var viens mazs, patiess posts. Lai laba veselība vectēvam un vēl daudz daudz puķu dārzā, vēl ilgi tā :)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:5. Jūlijs 2016 - 08:42
(Link)
:))
Powered by Sviesta Ciba