Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:43:

Comments

[User Picture]
From:[info]az
Date:12. Decembris 2011 - 12:59
(Link)
tiesi taa. un tiesi no jelgavas sveetdienas riitaa agri saneemu pirmo zinu.
tiesi par caunes riikojumu. bet es nevaru vainot to cilveeku, ja vinam pasaka sefs, vins tic. un meegina glaabt gimeni.
[User Picture]
From:[info]az
Date:12. Decembris 2011 - 13:11
(Link)
nu, labi, man nav jaabaidaas par sevi, bet, kad man to pateica, bija loti smaga sajuuta. un draugs, kuram ir swed lieli uzkraajumi, protams, saglabaaja sapraatu un nekrita panikaa, bet vins arii bija loti nobijies, zvaniija draugiem uz zviedriju un luudza, lai vini aiziet uz bankomaatu tur.. taa ka tas ir briesmiigi. uztaisiit sestdidenas naktii oficiaalu sapulci un..
[User Picture]
From:[info]elina
Date:12. Decembris 2011 - 13:14
(Link)
draugam bija vairāk kā 70 000 ls?
labi draugi, es arī vairāk tādus gribu :))
[User Picture]
From:[info]az
Date:12. Decembris 2011 - 13:22
(Link)
;]]]]]]]]]]]]]]]]
bet zini, par to kompenseejamo summu, tas bija arii loti.. peeksni kaads kompaanijaa ieteicaas, ka ok, valts kompensee to garanteeto minimumu, bet... cik tur paliks peec tam, kad kompensees kraajbanku??? kaads izn? nee? aaa.. nu, ja tur nekaa nebuus, no kurienes valsts nems, ko kompenseet? pietika ar so vienu teikumu. tu jau protams tam NETICI, bet. mmm, saubas. sweet. veel drusku pajokosimies par to. un beigaas jaazvana uz zviedriju.

es nezinu, piemeeram, ja vinam nebuutu, kam zvaniit, vins varbuut kristu panikaa un parskaitiitu visu uz kaadu citu banku. tiesaam. es nezinu, kaa buutu. un vins ir gudrs, sapraatiigs, izgliitots. bet.
[User Picture]
From:[info]az
Date:12. Decembris 2011 - 13:25
(Link)
kad skataas, kaa evolucioneejusas smadzenes, bailes atrodas tajaa dalaa, kas ir pati vecaakaa. logiskajai domaasanai nemaz neklaajas viegli saadaa dialogaa. ehh.
Powered by Sviesta Ciba