Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:34:

Comments

[User Picture]
From:[info]jan09
Date:24. Marts 2008 - 22:10

;)

(Link)
man ir aizdomas, ka viinu vari nepaspeet...
ar kandzju gan laiks atljauj...
[User Picture]
From:[info]elina
Date:24. Marts 2008 - 22:17

Re: ;)

(Link)
nē, nē. 2 nedēļas vajag.
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:24. Marts 2008 - 22:28

Re: ;)

(Link)
laukaa "ne mesec mai" - tad uz/pie kraasns/muuriisha un apsegtu jaatur ;)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:24. Marts 2008 - 22:32

Re: ;)

(Link)
recepte šitāda:
Medus vīns
Ielej katlā 40 litrus ūdans un 10 litrus medus, Šo maisījumu vāra pusotru stundu, pie kam tam visu laiku jānoņem putas. Tad šim šķidrumam ļauj lēnām atdzist, lej to tīrā mucā, kurai jābūt pilnai līdz spundas caurumam. Caurums paliek vaļā. Mēreni siltā pagrabā tas sāk rūgt pēc nedēļas un rūgst kādas 2 nedēļas. Kad rūgšana beigusies, šķidrumu pārlej citā mucā, cieši raugoties uz to, lai līdz ar šķidrumu mucā neiekļūtu rauga daļiņas. Tad šķidrumam ļauj norūgt otrreiz un pēc tam sapilda pudelēs. Lai vīns dabūtu labāku un patīkamāku garšu, tad otrajai mucai pielej vēl kādas pāris karotes medus. Jo ilgāk vīns nogulējies, jo tas labāks un smaržīgāks.

[User Picture]
From:[info]jan09
Date:24. Marts 2008 - 22:41

Re: ;)

(Link)
tas noziimee - meenesis kaa minimums, ja ne pusotra...
Powered by Sviesta Ciba