07 Augusts 2011 @ 14:51
3 sunji un maaciitaajs  
Sveiciens no Peru, Limas!

Te visi cilveeki ir mazinji un brauc kaa maniaki. Ja tu nezini, kur tev ir taure, tad labaak neseesties pie stuures. Visas blondiines no Latvijas sen jau buutu nosirmojushas...

Dziivojam pie maaciitaaja, kam ir triis sunji - Tomas, S.. (kaut kas) un Chuncho vai Chancho, kas noziimee siveens :D Vinjsh arii izskataas taads nedaudz nobarojies purninja rajonaa.

Veicu pierakstus mazajaa kladiitee, taa kaa, kad atbraukshu, tad gan jau ka sarakstiishu un publiceeshu. Tagad tik nedaudz tiku pie neta.

Gulta man ir, eest man dod un karstais uudens mums arii tiek pieshkjirts. Tikai 1/3 Limas iedziivotaaju vispaar ir uudens maajaas. Dziivo vinji paarsvaraa shkjuuniishtipa maajaas (veelaak arii buus bildes).

Dzied vinji ljoti slikti un shkjiibi. Shodien vienaa dievkalpojumaa, kuraa bijaam liidzi maaciitaajam, beidzot bija cilveeki, kas daudz maz prot dziedaat.

Te ir ziema. Ljoti auksti nav, bet dzhemperi vajag. Visu laiku migla un kalnu galotnes nevar redzeet. Shodien pirmo reizi redzu sauli, liidz ar to arii kalnu galotnes.
Melnzemes vinjiem praktiski te nav. Puteklji un akmenji.

Seezhot te un rakstot, dzirdu tikai tauru skanjas, jo atrodamies blakus vienai no lielajaam ielaam.
Jaa, celji te arii ir diivaini. Briizhiem labaaki kaa Latvijaa, briizhiem vnk grants (smilshu) celjsh. Viens no galvenajiem celjiem aaraa no Limas arii ir pa zemes celju.

Bet priekshaa ir veel visa nedeelja un veel nedaudz, taa kaa piedziivot veel naaksies daudz ko.

P.S. Te ir daudz sunju un gruzhu uz ielaam, no tiem gruzhiem sunji lasa aaraa autinjbiksiites un eed. Labu apetiiti!

Adios!
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
mazs: sivns[info]mazs on 7. Augusts 2011 - 23:38
Have fun :D!
(Atbildēt) (Link)