Tajā pašā sakarā, |
[Feb. 5th, 2014|05:23 pm] |
Slikta kafija ož pēc zemas kvalitātes, pavecas gaļas, pamatīgi žļurkstoši ceptas sliktā eļļā. Un labas kvalitātes kafija, kuru arī labi sagatavo, un kura nesmird, ir sastopama ļoti reti. Ļoti. Šobrīd zinu tikai vienu vietu, kur varu iet garām nerīstoties - Monmouth kafejnīca. Rīgā labu kafiju vispār nav iespējams dabūt.
Un vienalga kāda ir kafijas kvalitāte, tās smaku var pat vairākas stundas pēc dzeršanas just visur uz kafijas dzērāja ādas, lai gan varbūt arī ne, esmu apostījusi tikai ķermeņa augšdaļu. Matos un aiz ausīm, kā arī uz apakšdelmiem ļoti izteikti var just. Nākamreiz noskaidrošu par pacelēm. |
|
|
Comments: |
Spica oza ir spozums un posts. Ta daudz palidz viskur, bet ta ka citiem moza ir viduvejaka, tad nepatikamo parsteigumu degunam medz but parak daudz.
Tā gan. No vienas puses, ātri var pateikt, kur drīkst uzkavēties, un ko var lietot, bet no otras - visi steigā skrienošie, kautko neko ieēdošie un iedzerošie, neprasmīgi ēdienu sagatavojošie, un uz to visu naudu pelnošie, liekas kā tādas nozombētu pašnāvnieku hordas. Bet tajā visā ir vēl cilvēki, kuri ar ēdienu prot apieties tā, lai tas iegūtu, nevis zaudētu gtravošanas rezultātā.
| From: | ena |
Date: | February 5th, 2014 - 11:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kad es gaidiiju beebiiti man naaca veemiens no lielaakaas daljas smakaam seviskji trauku mazgaajamie liidzeklji un dezodoranti tacju par kafiju man visi saka ka riigaa ir laba zjannaa kaut gan es tur esmu eedusi tikai kuukas jo kafiju nedzeru | |