Tajā pašā sakarā, |
Feb. 5th, 2014|05:23 pm |
Slikta kafija ož pēc zemas kvalitātes, pavecas gaļas, pamatīgi žļurkstoši ceptas sliktā eļļā. Un labas kvalitātes kafija, kuru arī labi sagatavo, un kura nesmird, ir sastopama ļoti reti. Ļoti. Šobrīd zinu tikai vienu vietu, kur varu iet garām nerīstoties - Monmouth kafejnīca. Rīgā labu kafiju vispār nav iespējams dabūt.
Un vienalga kāda ir kafijas kvalitāte, tās smaku var pat vairākas stundas pēc dzeršanas just visur uz kafijas dzērāja ādas, lai gan varbūt arī ne, esmu apostījusi tikai ķermeņa augšdaļu. Matos un aiz ausīm, kā arī uz apakšdelmiem ļoti izteikti var just. Nākamreiz noskaidrošu par pacelēm. |
|