dziedamzars - [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 30th, 2016|10:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 1st, 2016 - 08:09 am
(Link)
Esmu darijusi pedejo, komplekta ar pinkskamo, bet nedaudz lielaka berna gadijuma (ar ratiem, bet bez pupa. Barojusi sabtransa sastreguma gan esmu un redzejusi citas daram - ari); kad sabrecas sikulins, tad tantes parasti priecajas, jo mazmazitinus pilsonisus reti kad nakas piedzivot; bet tas ir iss periods - jau vairakmenesu bernam sada "atlaide" netiek dota..
Kasketies izskaras pretigi. But saulainai - neiespejami.
Ja kads palaistu to sievieti apsesties un vina siko pabarotu, tas publikai butu iss un uzskatams kurss, kapec krutsbarosana publiska vieta ir noderiga (visiem). Ta rikotos mana mamina. Un ja vinu neviens nelaistu, tad vina uztajigi paprasitu (panemtu uz shoku), bet, ja ari tad ne - nosestos turpat pie zemes un visu, tsk, pamperi, turpat nodaritu. Tiesa, pirms izrades saktu ar jaunas paaudzes atvesinasanu un knupi..
Vel var izteikt parmetumus nelaipnai publikai, tip "es ceru, jus tagad lepojatoes ar sevi", bet tas paredz iespeju dramatiski aiziet (izkapt)..
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:May 2nd, 2016 - 06:15 pm
(Link)
Cik mīļi par tiem mazajiem pilsonīšiem. Tas gan bija posms, kad man bija visvairāk bail no cilvēkiem. Neko jau nedarīja viņi, ja tā padomā bija pat ļoti toleranti, ja mazais sapīkstējās, bet nez, laikam ietramdīta esmu.
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:May 2nd, 2016 - 06:23 pm
(Link)
Un par to pinkšķamo - jā, tur tā lieta, man arī pret agresiju šis kopš mazuļa ir vienīgais dumais aizsardzības veids. Vai vēl precīzāk - indīgi klusēt un lepni censties neraudāt.