per silentium ad as†ra mille - SM Reklama [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

SM Reklama [Mar. 21st, 2012|11:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:March 22nd, 2012 - 12:12 am
(Link)
vienreiz tomēr vajag tās reņģes kopā paēst
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:March 22nd, 2012 - 12:20 am
(Link)
vikas māsa vakar tieši vaicāja, kur varētu normālu lasi dabūt. man jau pēc rudens tās reņģes vēl vairāk velk. tiklīdz būšu atpakaļ no Dambja (aprīļa vidū), tā zvanīšu saviem Kuivižu zvejniekpuikām un nākšu ciemā ar bleķa spannīti svaiga sidraba.
~15.-18. aprīlī te būs Teh Moriss Halle. es saprotu, ka večuks vēlas klusu tūri pa dzimtajām vietām, bez uzmācīgiem fanu pūļiem un kailām jaunavām, bet rāmā pulciņā pameditēt ap reņģēm gan jau ka neiebilstu. ar vienu roku pieskaries rendžītei, ar otru — dzīvai ledžendai, mmm. un pa vidu var samiegties ar acīm.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:March 22nd, 2012 - 12:25 am
(Link)
dod ziņu, solu, ka piedalāmies, ja vien mamma akurāt tai mirklī nebūs izdomājusi mirt!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:March 22nd, 2012 - 12:59 am

zivs ņi riba — tu sakki?

(Link)
tikko iztēlojos tādu scēniņu:

sēžam, tātad, draudzīgā bariņā ap to reņģu bļodu, šņakstināmies, bet citādi bišk tā kā neveikls klusums. un tad Tava mamma iebiksta Morisam ar elkoni sānos: „Paklau, vecais! Ko tu teiktu, ja mēs abi tagad izdomātu mirt?” Šis saķer pakrūti un viegli gārdz — maķenīt par ņipru iebakstījusi — divas lauztas ribas, Ortopēdijas un traumatolōģijas institūts, atlabšana mazās Parīzes pavasarī, un vispār pilnīgs hippijs ends. divdūriņas gaisā skrēja. priekškars. un reņģēdāju vārds pilnībā reabilitēts.

man nav ne jausmas, kā tas viss ir. manai mammai tūliņ būs tikai 70. bet mēs abi ar viņu jau sen nāvei parādā. pats gan es tā nedomāju, vien nepārbaudītas klačas no dakteriem. bet tas palīdz visu ņemt bōnusā. tais brīžos, kad aizmirstas miršana.
Tu turies!