per silentium ad as†ra mille - skindeep purple pearl [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

skindeep purple pearl [Oct. 22nd, 2022|01:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ar politkorektīvu kāzusu noslēdzies laikmets. vesela, jāteic, epōcha.
uztaisījām senajiem aizjūŗu paŗtneriem pilnas lappuses reklāmu žurnālā Pensionārs. un viss. tāda, lūk, arōnija. viņi uz jauno gadu klapē bodīti pavisam ciet. uzņēmums ir pāris-trīs gadus vecāks par mani, bet mūsu romāns aizsākās pirms gandrīz 33 gadiem, kad no viņiem pasūtīju visādus tur portugāļu vai īru Lingafōna valodu kursus, tad unī pirātiski pavairoju grāmatas un magnētiskās kasetes, un, izmatojot 30 dienu atpakaļsūtīšanas garantiju, saņēmu ieguldītās korōnas atpakaļ. Pēc gada jau kā pastnieks iznēsāju ne pārāk ielīksmotajiem Vestkantes birģeriem tonnām Zeleka katalōgu, no kuriem lielāko daļu sobjektīvu iemēslu dēļ grēdām recirkulēju starp piepļūtītiem pamperiem manai rūtei pieguļošā bērnudārza atkritumu konteinerā. atgriezies Latvijā, pēc īsā un neveiksmīgā flirta ar ārlietu resōru, no kura mani atlaiž par komjaunietim nepiedienīgu sasuku, Fortūna man pohainā, vēl iepriekšējās tūkstošgades rudens rītā piespēlē iespēju izveidot katalōga filiāli šaizemē, tad Lietavā un Polijā. Tad mani atlaiž, tad pieņem atpakaļ. tad es no faraōna pārkvalificējos par burtlici – saņēmu daudz vairāk, toties darba un atbildības mazāk, turklāt darbs visus šos beidzamos 20 gadus ir bijis strikti attālināts. tas gan netraucēja man stipri satuvināties ar daudzu tautību tipeņu darbiniekiem, kad mūsu pusnakts sarunas pārgāja eksistenciālos disputos, atjauktos ar sentimentālām atmiņām. kad burtlicis runā ar burtlici, joki ir mazi. kaut kur piecos punktos, haha. (piecu punktu izmēra burtus sauc par Pērlēm)
vienvārdsakot, uz tikšanos diennakts tumšajā laikā!

ā, fcuk, es taču gribēju to atvadu kāzusu aptuvēni atdainot. nododu tātad durkas failu Pensionāriem, pamāju ardievas sendienu kollēgām, jau atlaižos krustotām rokām Prokrusta gultā, kad nodžinkst ienākošais. no Pensionāriem. tā, lūk, un šitā, viņi esot izskatījuši reklāmu techniski un saturiski un konstatējuši pārkāpumu. Sadaļā Pupturi Seniōriem fiksēts vārds [miesaskrāsas/ādaskrāsas]. Lūdzam to nekavējoši mainīt uz [bēšs]. paraksts, žests.
nomainīju arī. burtlicis es esmu labu labais, toties anarhists sūdīgs.
steidziet pasūtīt kādu revolucionāru pulksteni no viņu webšopa. domāju, ka pirmā kara gada beigu mēnešos atlaides tur būs varenas. lai gan sienas dekōru – zivi, kas klakšķina ar asti un arābiski dzied Love Me Tender, tur velti meklēt. tur vairs nav pērļu, kas vibrē pēc peidžera īsziņas, vai jelkā miesas krāsā. šī rūtiņa ir kancelēta.
вегетарианец тоже есть мясо.
paņēmu mazo Balzāmiņu. vairākus mēnešus neesmu etanolizējies. bet bērēs jau var. bērīt's mans, jāteic, Silvestīrs Stallōne.

daino Streindžleri
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 22nd, 2022 - 04:08 pm
(Link)
Atmosfēra kā agrīnajā boļševizmā. No apātiska/depresīva viedokļa skatoties - ceru, ka nepiedzīvošu tā ziedu laikus un lai jau tie jaunie pišās ar savu opjaķ dvacaķ pjaķ.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:October 22nd, 2022 - 04:29 pm
(Link)
Ziedu Laiku Piedzīvotājs ir vismaz tikpat labi kā Pienvedēja Piedzīvojumi.
depresijai nepadodies. dejo ar to.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 22nd, 2022 - 05:35 pm
(Link)
Labs nosaukums jauno laiko ironiskai politisko konjunktūru smalki satirizējošai grupai. Cenzori nevar piesieties, jo taču par ziedu laikiem runājam.

Cenšos nepadoties, bet man liekas, ka tiešām, lielā mērā pēdējo gadu sliktās omas cēlonis ir apkārt notiekošais. Ir ļoti grūti to nepamanīt, pat, ja pēc idejas es dzīvoju kā hermits. Jau tā bija sūdīgi un tagad vēl šitas.
Cerams, ka grūtsirdība tomēr nav grēks, kā to esmu kaut kur kādos apokrifos lasījis, jo no tās atsisties dažbrīd ir teju neiespējami.
/mini rant
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:October 22nd, 2022 - 10:20 pm
(Link)
do not weep / all this is passing ;)
dij

jāizbrauc kāddien uz Saučiem…
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 22nd, 2022 - 10:54 pm
(Link)
the weeping never ends
666
nebūtu slikti kādreiz vēlreiz satusēt, varētu pat skaidrā
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:October 22nd, 2022 - 11:09 pm
(Link)
drīzumā plānojam izbraukt uz Kursas pļavām pēc sēnēm ziemai. varbūt vēlies pievienoties?
https://soundcloud.com/erropa/darkness-is-coming
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 22nd, 2022 - 11:56 pm
(Link)
Pasaki kad un kur. Kas ir "Kursas pļavas"?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 23rd, 2022 - 12:57 pm
(Link)
"zivi, kas klakšķina ar asti un arābiski dzied Love Me Tender"

šo es gribu! labs ieraksts, varbūt gan nesapratu kādus zemtekstus.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:October 25th, 2022 - 01:21 pm
(Link)
dzied un spēlē Vilis Asaris

ap millēniju vienu šādu zivi, kad Vilis Asaris bija arī Zeleka plauktos, manīju kādā Parīzes Marē rajončika sušotavā. īpašnieks vai kāds darbinieks ar vājākiem nerviem to bija pienaglojis pie sienas ar divām pamatīgām naglām – lai nekad vairs tas kustonis, well, nekustētos :)

nea, nekādu zemtekstu, vien bēru balzāms galvā.