per silentium ad as†ra mille - silly things [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

silly things [Nov. 23rd, 2019|10:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 25th, 2019 - 08:23 pm
(Link)
Mao bless Commiefornia!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:November 25th, 2019 - 08:40 pm
(Link)
taisnību sakot, tas viss ir neprātīgi skumji.
un es nerunāju kaut kādos tur kosmiskos mērogos – tīri sīkperdelīgi par savu egoistisko mikrōkosmu. man štatos ir gana daudz 90os satiktu un iemīlētu čomu un čomeņu, no studiju laikiem, ar kuriem maize kopā lauzta un pēdējais aliņš pa pilienam dalīts. bet acumirklī es nespēju nosaukt nevienu, ar kuru mēs šodien varētu normāli aprunāties.
ok, varbūt ir pārītis ar kuriem varētu mēģināt uzmanīgi izlīferēties, runājot tikai par kulināriju, vēsturisko lingvistiku un meterolōģisko laiku. ā, nē, par to vairs toč nevar.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 25th, 2019 - 09:53 pm
(Link)
Ko, visi tādi pareizi progresīvi?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:November 26th, 2019 - 01:09 pm
(Link)
nav laikam īsti viena vārda, ar kuru to varētu aprakstīt.
pareizi.
gatavi pārvietoties vien pa ļoti šauru apziņas taku. negatavi otra sviestu uzklausīt. kur nu vēl pacelties virs sarunas un pavērot to ieslīpi no augšas.
tāpēc jau visi tagad skrien pie tiem parapsihteātriem: nav, ar ko parunāt (ar parunāšanu saprotot innāto vēlmi netraucēti izdziedāt savu dziesmu)
jēzīt, kā mēs 90tajos rēcām par tiem stūlbajiem rietumniekiem. starp norškiem tas vēl nebija tik izteikti, bet amīšu studentiem VISIEM jau bija bijis sakars ar šrinkiem. mēs savā naivumā vēl nesapratām, ka tā ir pamatīga industrija. un klārējām amīšiem, ka padomju savienībā normāli cilvēki gāja pārsvarā piespiedu kārtā, ja bija atļāvušies darīt kaut ko politiski nepareizu, un reizēm labprātīgi – cerībā izvairīties no dienesta okupācijas armijā. abet citādi – what ARE friends for?