per silentium ad as†ra mille - tempōras un mori jāņvāŗa īdās [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

tempōras un mori jāņvāŗa īdās [Apr. 11th, 2019|04:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 11th, 2019 - 05:14 pm
(Link)
Olimpiskajā? tur vienreizējais šāviens cēneri maksā! tas ir grams gandrīz, aļļō Rjiga!
no otras puses, esmu gatavs arī duci atdot – apsolīju draugam nedēļas laikā vēlreiz uz baseinu aiziet. viņš man pēdīgais tāds atlicis, kuŗu kategōriski nedrīkst piejāņot. es te vairāk uz teorētiski klusiem darbdienu VIDiem lūkojos. bet labprātīgi arī svētdienas brančā uz ūdiņa pievienotos.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 11th, 2019 - 05:18 pm
(Link)
7dienās tauta gatavojas jaunajai darba nedēļai un baseins ir visai kluss (varam iet arī vakarā, tad toč viss ir mierīgi); īsā versija (60 min) ir 7 Eur. Vēl var iet iemēģināt kaut kādu Daugavas sporta namu (tur, kur es bērnībā sasitu celi), vai aizsardzības mierspēku baseinu kaut kur uz brīvībenes; ulbrokā skoliņā var peldēties par 3 eur, tiesa, tur nav 50 metru celiņu :/
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 11th, 2019 - 05:28 pm
(Link)
pieēsnieku es patreizējā degradācijas pakāpē varētu arī neizvilkt.
(čoms gan mani komplimentēja par kaut kādu tur brasa techniku, bet man bija grūti viņu saprast, jo plaušu maisi likās sarukuši par 9/10ām, un ar desmito tiesu no Ōm mums nepietiek.)
par celi pastāstīsi. man dikti patīk šitās mazās ainiņas. apmaiņai piedāvāju savējās – kā es VEF baseinā 7. klasē kārtoju GDA normas. ielēcu, jo neapšaubāmi uzskatīju, ka māku peldēt. izrādījās, ka māku tikai ielekt. vai lēkt. abus šitos.