per silentium ad as†ra mille - varu art un varu neart [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

varu art un varu neart [Mar. 21st, 2018|05:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
«Tā kā sabiedrībā šis jautājums kārtējo reizi ir speciāli «uzšūmēts», es vērtēšu, kas ir bijis pamats, pirmkārt, viņa notiesāšanai, otrkārt, kāda ir pašreizējā aktuālā situācija. Pēc informācijas saņemšanas pieņemšu lēmumu, ko darīt vai nedarīt šajā saistībā,» teica Valsts prezidents.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/778640-vejonis_vertes_iespeju_apzelot_13janvara_grautinu_dalibnieku_berzinu
LinkLeave a comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:March 21st, 2018 - 06:39 pm
(Link)
nebija vienkāršāk toreiz aiziet uz to prob. dienestu?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:March 21st, 2018 - 08:21 pm
(Link)
džīzas, tak skaidrs, ka bija. bet mēs jau esam sarežģītie zvirbulēni ;)

pirmkārt – kad toreiz?
Ansim bija divi tiesas spriedumi. pirmajā (pusotrs nosacīti), ja es tagad galīgi nealojos, melns uz balta bija uzrakstīts, ka probācijas pakalpojumi viņam nav nepieciešami (jā, tie ir pakalpojumi, es pats esmu bijis probācijas klients. forši, ka Tu vismaz nejauc represīvo policijas uzraudzību ar resocializējošo, mātišķo probāciju).
Ansis spriedumu pārsūdzēja, par ko / kā rezultātā dabūja divus mēnešus klāt + jau tādu kā izplūdušāku formulējumu, ka tipa uz viņu neattiecas kāds tur paragrāfs, bet nu doma principā tā pati.

nosacīts sods jau nozīmē – dzīvo zemāk par zāli un netaisi sūdus tik un tik ilgi. džeks arī dzīvo, pārceļas uz laukiem, kopj zemnieka saimniecību, jaunus latviešus taisa, lai. par kaut kādu probāciju vispār nedomā. tad viens onkolis sāk viņu trobelēt, ka esot tomēr jānāk atrādīties. un te ir drusku svarīgi, ka Ansis viņu nevis sūta nahū vai ignorē, bet uzsāk pilsoņa cienīgu birokrātisku saraksti – pirmkārt, man nepienākas & otrkārt, ja arī pieņemam, ka pienākas, tad aiciniet mani lūdzu pēc dzīvesvietas/pieraksta uz probāciju Latgalē atzīmēties.

a probātōrs, plaukš, tā-un-tā, Augstā Tiesa, te mums viens nepakļāvīgais. vēstules te raksta, pravas kačā. izskatiet, lūdzu, vai tik nav jāsēž. tiesa margrietiņas mīl-nemīl konveijerā lemj, ka jāsēž.

skacka visiem būtu bijis vienkāršāk, ja kaut vai pirmajā reizē aizietu, kad točna nebija jāiet. lai pakaļu piesegtu. bet Ansis citādāk rēķina risku analīzi nekā mēs ar Tevi. par to es viņu nespēju nemīlēt, kaut nīzdams nīstu to viņa mugurkaula sastāvu. jo pašam Meņģeļējevs ir citu iedalījis. kā mums visiem.


[User Picture]
From:[info]heda
Date:March 21st, 2018 - 08:19 pm
(Link)
Paldies, dooora, par šūmēšanas veicināšanu
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:March 21st, 2018 - 08:23 pm
(Link)
Man persōnīgi Šūberts vairāk par Šūmani patīk, bet kam gan nepatīk mazs aplauss. Kaut no vienas plaukstas. Paldiess pašai!