per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 25th, 2017|11:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:April 25th, 2017 - 10:28 pm
(Link)
Es ļoti cienu Dr. Vv. Es bērnībā sēdēju viņa kabinetā pie datora, kamēr pie viņa bija ļauži uz akupunktūru un hipnozi (kad nāca uz hipnozēm, tad gan man bija, protams, jāiet ārā). Viņš bija viens no harizmātiskākajiem un lieliskājiem cilvēkiem, ko es zinu. Droši vien man šķiet tā arī tāpēc, ka viņš pret mani izturējās lieliski.

Tai laikā mani neinteresēja īpaši ko un kā viņš dara.

Tagad es pret to attiecos kā pret dziļi reliģioziem cilvēkiem. Nu, ir cilvēkam reliģija. Es netaisos ar viņu strīdēties. Varbūt viņam taisnība. Bet ticības lietas ir dziļi individuālas. Man nav jātic homeopātijai, lai es atzītu Dr.Vv par fantastisku cilvēku. Ir noteikti kādi priesteri vai mācītāji, kuri ir fantastiski cilvēki par spīti vai pateicoties savai ticībai, vai vienkārši tāpat. Tas viņiem nedod patiesības monopolu attiecībā uz viņu ticību. Bet arī nenoliedz viņus kā lieliskus ļaužus.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 26th, 2017 - 08:32 am
(Link)
Labrīt, draugs. Vēl pulka stundas pirms iemigšanas manīju, kā ziņa par komentu iegulst ēkastē. Tamviet, lai ziņkāri steigtu aplūkot man dāvāto saturu, sastingu kā veclaiku makintošs, jo bija takš pilnīgi skaidrs, ka arī kamrāds Skabičevskis ir atnācis, lai godīgā pīrrēvijas kārtā iemestu ar divsantīmu čiekuru starp acīm. Tikai šorīt saņēmos, lai ne bez piespiešanās.

Tik forši, ka vēl aizvien esi džentelmenis. Vale!