per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 25th, 2017|11:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nesen pilsētā bija Zinātnes gājiens. vairums plakātu bija veltīti homeopātijas reklāmai. pateicamies.

Ingunas vīrs mani lāpīja bērnībā. pēc tam kad skolas medicīna bija pārbraukusi pāri.
sakarīga saruna. vienīgi par potencēšanas brīnuma niansēm Kivičs piemirsa pavaicāt.
http://play24.lv/video/8573/viesis-inguna-vecvagare
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]junona
Date:April 25th, 2017 - 02:21 pm
(Link)
Jēziņ, kas par sviestu! Es no šīs "sakarīgās sarunas" izturēju kādas 4 minūtes. Korķus izsita jau pie "ķīmisko medikamentu" pieminēšanas. S
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 25th, 2017 - 03:45 pm
(Link)
aha, es ar bišk ieplētu acis, tak Kunga vārdu velti nelietāju, pievilku krustiņu un gāju tālāk nevis prom. man varbūt tie drošinātāji uz citiem ampēriem pieregulēti.
ja Tev iestājas pārsātinājums pie pirmās neveiklās terminōkļūmes vai diskutablā apgalvojuma, vai nikneima ar nepareizo galotni kā mūsu gadījumā, un tu aizej… nu tak ej. jautājums ta' drīzāk: ko ta' nāca?
par 4 izniekotajām minūtēm, piedod. gan jau kaut kā izlīdzināsimies.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:April 25th, 2017 - 05:54 pm
(Link)
Dzīve par īsu, lai veltītu laiku šim bulšitam. Un nav arī šobrīd nekāda antropoloģiskā virsuzdevuma. Es arī akadēmiskos nolūkos nesen diezgan intensīvi lasīju, ko homeopāti saka par homeopātiju. Laba daudz nevajag.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:April 25th, 2017 - 10:28 pm
(Link)
Es ļoti cienu Dr. Vv. Es bērnībā sēdēju viņa kabinetā pie datora, kamēr pie viņa bija ļauži uz akupunktūru un hipnozi (kad nāca uz hipnozēm, tad gan man bija, protams, jāiet ārā). Viņš bija viens no harizmātiskākajiem un lieliskājiem cilvēkiem, ko es zinu. Droši vien man šķiet tā arī tāpēc, ka viņš pret mani izturējās lieliski.

Tai laikā mani neinteresēja īpaši ko un kā viņš dara.

Tagad es pret to attiecos kā pret dziļi reliģioziem cilvēkiem. Nu, ir cilvēkam reliģija. Es netaisos ar viņu strīdēties. Varbūt viņam taisnība. Bet ticības lietas ir dziļi individuālas. Man nav jātic homeopātijai, lai es atzītu Dr.Vv par fantastisku cilvēku. Ir noteikti kādi priesteri vai mācītāji, kuri ir fantastiski cilvēki par spīti vai pateicoties savai ticībai, vai vienkārši tāpat. Tas viņiem nedod patiesības monopolu attiecībā uz viņu ticību. Bet arī nenoliedz viņus kā lieliskus ļaužus.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 26th, 2017 - 08:32 am
(Link)
Labrīt, draugs. Vēl pulka stundas pirms iemigšanas manīju, kā ziņa par komentu iegulst ēkastē. Tamviet, lai ziņkāri steigtu aplūkot man dāvāto saturu, sastingu kā veclaiku makintošs, jo bija takš pilnīgi skaidrs, ka arī kamrāds Skabičevskis ir atnācis, lai godīgā pīrrēvijas kārtā iemestu ar divsantīmu čiekuru starp acīm. Tikai šorīt saņēmos, lai ne bez piespiešanās.

Tik forši, ka vēl aizvien esi džentelmenis. Vale!