per silentium ad as†ra mille - 9 Ahaw [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

9 Ahaw [May. 14th, 2016|07:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pirmoreiz ar vārdu feedback saskāros 91. gada janvārī, īsi pirms barikādēm šaizemē, taizemē dīki šķirstot Dž. Fiska ievadbrošūru par komunikāciju teōriju. reņģēdājs, kāds es esmu, nekavējoties iedomājos par atvemšanu. dienas laikā un vēl kautā kādā tur 26. lappusē, saprotiet…?
gadu iepriekš tai pašā taizemē gandrīz pakistāņu ofisjantam fīdbekoju hamburgeru, kad uzzināju, ka tas maksā kādas 3 kastes Senču alus jebvai ~42 Kosmosa paciņas.
gadu vēlāk mani nekas vairs īpaši nemulsināja. likās, novadīsim mierīgi šito bumbu līdz galam, bet tad piedzima vēvēvē. mozaīka, māter noster, maķ vašu.
vēl pēc gada ar kapeikām mans sirdsdraugs mani aicināja pieslēgties vienai no Sarkano brigāžu Vāczemes nodaļām, bet, saņēmis atvemjošu fīdbeku, nekavējoties atstājās.
kādu gadu ar kapeiciņu vēlāk mēs abi, pardzērušies šķīstošo kafiju no universitātes 2. stāva karstā nakts krāna, lasījām Unamombera manifestu. daļa cibeņu ap to laiku mācījās lasīt, es jau arī.
un nekad īpaši nebeigšu.
beidzmā laikā gan es vairāk sarunājos ar santehniķiem un bomžiem.
https://youtu.be/st79k-dJ6PQ
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]po
Date:May 14th, 2016 - 08:22 pm
(Link)
The weener takes it all.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:May 14th, 2016 - 08:26 pm
(Link)
sure, all the shit on the me(n)you.
but, me&you, we know quite well there's life outside te me(n)you.
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:May 15th, 2016 - 01:51 pm
(Link)
Paklau, draudziņ, reņģēdājs ne reņģēdājs, bet vēlējos sniegt feedbacku — paldies paldies paldies par sagādāto iespēju paklausīties akvārija skaņās :) celuju ručki, klanos, jūtos parādnieks, bet ne Imants.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:May 16th, 2016 - 09:52 am
(Link)
heijā un uz veselību – man prieks, ka saķērāt foršus iespaidus :)
es jau bārbaliņu paslavēju par teicamu kompānijas izvēli. tā ka mums viss ir gludi un līdzeni, nekādu parādu un rūpju grumbu pierē.