per silentium ad as†ra mille - No hay cabrón sin pendejo [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

No hay cabrón sin pendejo [Jan. 31st, 2016|03:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai arī tiesneses Ingrīdas Bites lēmums nav visai bargs, saruna starp viņu un rezerves karavīru izvērtusies diezgan asa. Pēc paskaidrojumu noklausīšanās tiesnese vaicājusi Jansonam: "Jūs likumu esat lasījis - tur par grūtniecēm kaut kas ir teikts?" Jansons atbildējis: "Kā jūs domātu, ja jums būtu liels vēders? Turklāt uzskatu, ka man bija divi apgādājamie: sieva un bērns, jo auglis sievas vēderā jau arī ir cilvēks."
Pēc tam tiesnese sacījusi: "Jūs domājat, ka priecājos jūs te tiesāt? Bet pārkāpums ir nopietns. Vai tad sieva bija viena pati uz pasaules, mammas viņai nav, radu nav? Lai gan kāpēc man ar jums par to būtu jādiskutē… Vai atzīstat likuma pārkāpumu?"

runājot par mazorganizēto noziedzību, es, savukārt, uzskatu, ka klajš likuma pārkāpums ir šis logo-from-hell. ilgi nevaig virsū skatīties, var nogļučīt.

LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]heda
Date:January 31st, 2016 - 03:22 pm
(Link)
Bet trīsvīru godīgie skatieni populares "kontaktos" nogļučī vēl baisāk :D
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 31st, 2016 - 04:55 pm
(Link)
priecājoties par Temīdas kārtējo uzvaru un gatavojoties Jūrmalgeitas 11. gadskārtai, palasījos mazliet http://zagarins.net/sveiks/2006/Jurmalgeitas_sarunas.htm

un piefiksēju, kā biedrs Būrovs citstarp piemin biedru Reiru, ko atminas no komjaunatnes laikiem. un saprotu, ka komjaunieši ir vienīgie, kas nav nodevuši jaunībā doto zvērestu. neviena pārtija jūs neaizmirsīs.
[User Picture]
From:[info]po
Date:January 31st, 2016 - 04:46 pm
(Link)
Es savā sapņainajā reālismā, domājot par Tiesnesi, kaut kā iedomājos kaut kādu Zālamanu vai vispār gudru, nobriedušu, labsirdīgu un atbilstoši bargu cilvēku. Un tad šitie kroplīgie sadisti uzraugu vestītēs, kas ļauj sevi saukt par "tiesnešiem", točna sit laukā spuldzīti.
Grūti aptvert, ka idiotisms ir tik visaptverošs. Gribas domāt par cilvēkiem labu - bet, iespējams, kategorija "cilvēks" attiecīgajai kultūrtelpai nepiedien.