per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 21st, 2015|09:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
āmurikas atejistu vecmāmiņa ir Medlina Mareja O'Hēra [ Madalyn Murray O'Hair ]
ļoti ņiprs sievišķis.
pateicoties viņas iecirtībai kopš 1963. gada Bībeles stundas vairs nav obligātais bērnu cietumu priekšmets.

1968. gadā viņa iesūdzēja tiesā NASU – par pretsatversmiskiem bībeles lasījumiem no Apollo 8. tiesa gan lēma, ka tai pār tik augstām orbītām neesot jurisdikcijas.

1980. gadā viņas dēls Viļums pieņem Kristu, bet zaudē mammu:
Learning of this, she commented: "One could call this a postnatal abortion on the part of a mother, I guess; I repudiate him entirely and completely for now and all times ... he is beyond human forgiveness."

Te nāk prātā islandiešu filma par Bjārnfrēdas dēlu.

bet tantuks žirgts, pēc vārda nav kabatā jālien. patīkami paklausīties.

Donahue, 1970.

vienīgi zemisko gaitu noslēgumā galīgi kaukāda čerņa panesas. kidnappings un extōršens, un chain-saw pārtišenings, fuj.
ies ka labāk noskalos sājumu ar Dievam tīkamu kalvadōru.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:July 21st, 2015 - 09:30 pm
(Link)
karojoši ateisti ir tikpat truli kā visi citi ekstrēmisti. taču neviens nav tik ģeniāls, lai kļūdītos vienmēr, tā ka daudz runājot šo to kontekstuāli prātīgu sanāk pateikt diezgan neizbēgami. and it goes visos virzienos.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 21st, 2015 - 09:36 pm
(Link)
neviens nav tik ģeniāls, lai kļūdītos vienmēr :D
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:July 21st, 2015 - 10:07 pm
(Link)
jā, lol, tādu man kkad domu graudu tālaika labākais draugs (filosofs/teologs) pameta - pieļauju, ka sākotnēji šī doma pieder kādam gudram vīram, kura vārds gan man ir palicis noslēpums.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 22nd, 2015 - 09:36 am
(Link)
man vakar bišk sametās kauns, ka neparko nevaru atminēties/izštukot, no kurienes nāk šis domugrauds.
bet nu cik ilgi var kautrēties: izskatās, ka intergrālists Kens Vilbers pie vainas.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 22nd, 2015 - 09:44 am
(Link)
šis tāds zimpatisks pārskats:
http://markmanson.net/ken-wilber
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:July 22nd, 2015 - 12:39 pm
(Link)
oo, tas būtu ļoti interesanti, ja mans draugs tolaik no tiesas būtu atsaucies uz vilberu - would put things in persepctive, tā teikt. tīri personiski. taču ne pirmo reizi iedomājos, ka viņš varbūt bija lasījis.

par to eseju savukārt - esmu to lasījusi jau iepriekš. zimpātiski varbūt, bet nu komōn - tas džeks vnk pievīlās konkrētās ekspektācijās un aizvainojās :) (tiesa, spēju labi saprast kāpēc un kā, but still) un no tās vietas viņa rakstītais kļūst tendenciozs. jo a) integral movement is anything but dead (viņam gan taisnība, ka tā nav akadēmiska kustība, taču šaubos, ja godīgi, ka tā jelkad kā tāda bija iecerēta), b) esmu lasījusi lielu daļu tās skopās kritikas, uz ko viņš tik jūsmīgi norāda, un so far neesmu uzdūrusies tekstam, kas saskaņā ar pašas integrālās teorijas loģikas modeli spētu uzrādīt tajā kādu kļūdu. jo lasot šos txt (pat!) es redzu, how the conflict came to pass, spēju rekostruēt runātāja pozīciju un saprast viņa sāpi, taču ironija jau ir tāda, ka vilbers visu laiku norāda tieši uz šo segmentu, ka aktuālais darbs ir tieši tajā, proti, pašā trepju kāpējā. bet tas ir 360 vision, un to nevar uzturēt bez tā, ko dēvējam par spiritual practice - it just doesn't stick. un no tejienes arī visas šķietami teorētiskās problēmas ar integrālo teoriju, vismaz tās, par kurām atskaites pati esmu lasījusi. from where i'm looking, problēmas nav, bet taipat laikā varu iejusties skatpunktā, kur tā pastāv. laime vai nelaime vien tāda, ka brutāli pārliecināt kādu par labu vienam no diviem rivaling uzskatiem lineāras loģikas ietvaros šai situācijā nav iespējams, jo tie nav divi viedokļi, tās ir divas loģikas - viena 2D, otra 3D, kā pati tās dēvēju provātās sarunās.