per silentium ad as†ra mille - kur aiziet mani nodokļi [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kur aiziet mani nodokļi [Sep. 19th, 2014|10:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ekognōmiskajā stūrītī piezīmēšu, ka šorīt noziedoju apm. 500 kg sausmalkas vienam mikrōuzņēmumamprojektam - Tragedy&Hope intervijai ar ilggadēju NSA kriptolōgu un svelpavnieku Viļumu Binniju.

sarunas tēmas: the history of freedom, Encryption in the American Revolution, Origins of the NSA, the Cold War, the Soviet/Stasi surveillance structure & history, surveillance state prior to 9-11, post 9-11 totalitarianism, population control via cybernetics, 9-11 truth, a whole lot more… PLUS … SOLUTIONS, and what we can do to make those solutions a reality.
pateicībā par manu nodokļu novirzīšanu šim projektam, jaunieši man solās atsūtīt vēl neiznākušo grāmatiņu “The Truth About the Rothschilds”
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]po
Date:September 19th, 2014 - 12:58 pm
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:September 19th, 2014 - 01:14 pm

kemikal alī

(Link)
statistiski mēs ar tevi abi te esam apaļi idejōti. kāsak, nevaig ne pollu, ne potu.
bet te es allaž atminos savu pimziemnieka statisktikas rokasgrāmatu, kuŗai avatārs, tanginčīk, bija iedevis motō I use statistics as a drunken man uses lamp-posts: for support rather than illumination. tā kā vienīgo suportu te var dabūt vien no tava smaidiņa, esmu mierā ar mazumiņu.

tev jau arī kāda prāva pagale pienākas. par esmi
[User Picture]
From:[info]po
Date:September 19th, 2014 - 02:11 pm

Re: kemikal alī

(Link)
Natural Selek-ion Battery.

Ja viss noritēs kā iecerēc, drīz radīsies iespēja paildzināt mūžu par pāris mēnešalgām - tik jāstrādā pie tā. Vispābā floutoju kā tie dūmi ar muti virs ūdens, bet ir okej :) Taipatiņās pagale varētu pagalam labi sasildīt brīžos, kad prāts stingst no dumi fizikālā vēsuma - tas gan vairāk apkuries sezonā, bet tā jau arī nav aiz mākoņu kalniem. Tākad pie šanses tāds sašansēts šantīms par šansonu būtu šajebis :)

Nostījos to brīnišķīgo Šeridāņa videju, ist gut. Pašam aiz loga te dikti pūš diklepusu, daucpako cepties, un tādā perstīvā infospammings baigno svara. Idejōtisms arī vismaz līdz kādai pakāpei ārstēma slimība, ja vien tas tagad netiek betonēts fiziski (heh, "ja"). Tā nu tā sava muca kaut kā jātur kopā - pat kauč ar koka stīpām. Sou, lai mums liktenc labvēlīgs, un teu par to pašu - dankeršōns!
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:September 19th, 2014 - 09:38 pm

Re: kemikal alī

(Link)
apaļu idejōtus, tāpat kā ābolus, var uzzīmēt ar cirkuli