Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sēžu satuntuļojusies un īgņojos, jo jau pāris nedēļas nevaru saņemties paprasīt mājas pārvaldniecei/kurinātājai, lai takš kurina stiprāk. Malkas grēda pagalmā, šķiet, vēl ir gana liela, lai izvilktu līdz aprīlim, pat ja pieņemam, ka lielie sali vēl priekšā. Liekas, ka ar savu lūgumu apgrūtināšu citus mājas iedzīvotājus, jo viņiem varbūt nesalst, un manas siltummīļa dabas dēļ viņi varbūt dabūs maksāt vairāk. It kā jau nav TIK auksts - 18 grādi, bet visu dienu tādos dzīvojoties, diezgan nekustīgu dzīvesveidu, pret vakaru jātinas lakatā un segā, lai justos kautcik komfortabli. Kā jums šķiet - 18 grādi istabā ir pietiekami maz, lai lūgtu kurināt stiprāk? Vai arī es vienkārši nenormāla?
ATJ. No otras puses, man šodien piedāvāja divarpus mēnešu projektu Rīgā, sliecos un piekrišanu. Tā ka varbūt drīz mani neinteresēs, cik te silts, bet gan ātri atrast lētu un siltu istabu Rīgā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 9. Janvāris 2013, 02:01, [info]dominika commented:
man šobrīd nav naudas, lai pirktu sildītāju.
[User Picture]
On 9. Janvāris 2013, 09:55, [info]pikaczu replied:
vēl var mēģināt noturēt esošo siltumu mājās - nolīmēt logus, ja tas nav vēl izdarīts, piekārt vilnas segu pie aukstās sienas utt. varbūt citos dzīvokļos ir ok, bet tavā siltumizolācija par švaku;
tad vēl var izlīdzēties ar termoforu uz kura turēt pēdas, kamēr strādā vai laukakmeņiem cepeškrāsnī;
trešā lieta - aprunājies ar kaimiņiem - varbūt vēl kādam gribētos, lai ir siltāk un tad kopā pie apsaimniekotāja ar lūgumu darīt kaut ko lietas labā, nav jau uzreiz ar MK noteikumiem jāstartē, var vienkārši cilvēcīgi palūgt.
[User Picture]
On 9. Janvāris 2013, 11:59, [info]dominika replied:
paldies paldies! man te ir pakešu logi, tā ka teorētiski nekādiem siltuma zudumiem nevajadzētu būt - nē, domāju, ka vienkārši knapi kurina, jo radiatori ir tikai silti/remdeni, mierīgi var pielikt roku. ja citādi nevar - tinu kājas segā. man ir slikta asinsrite, dažreiz pat vasarā kājas un rokas kā ledus gabali. protams, var aprunāties - te visi ir ļoti jauki, es varu uzreiz palūgt pārvaldniecei. problēma jau ir manī, ka pārspīlēta tā sajūta, ka ar savu lūgumu traucēšu citiem. ierakstīju, lai palīdzētu pati sev izlemt, kā rīkoties. :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry