Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sēžu satuntuļojusies un īgņojos, jo jau pāris nedēļas nevaru saņemties paprasīt mājas pārvaldniecei/kurinātājai, lai takš kurina stiprāk. Malkas grēda pagalmā, šķiet, vēl ir gana liela, lai izvilktu līdz aprīlim, pat ja pieņemam, ka lielie sali vēl priekšā. Liekas, ka ar savu lūgumu apgrūtināšu citus mājas iedzīvotājus, jo viņiem varbūt nesalst, un manas siltummīļa dabas dēļ viņi varbūt dabūs maksāt vairāk. It kā jau nav TIK auksts - 18 grādi, bet visu dienu tādos dzīvojoties, diezgan nekustīgu dzīvesveidu, pret vakaru jātinas lakatā un segā, lai justos kautcik komfortabli. Kā jums šķiet - 18 grādi istabā ir pietiekami maz, lai lūgtu kurināt stiprāk? Vai arī es vienkārši nenormāla?
ATJ. No otras puses, man šodien piedāvāja divarpus mēnešu projektu Rīgā, sliecos un piekrišanu. Tā ka varbūt drīz mani neinteresēs, cik te silts, bet gan ātri atrast lētu un siltu istabu Rīgā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 8. Janvāris 2013, 22:21, [info]dominika commented:
ir jau ir, bet reālajā praktiskajā dzīvē te vienkārši visi kaut kā visu sarunā, kā esmu novērojusi. nedomāju, ka ir kāds, kas baigi pārbauda vai metas sūdzēties instancēm, ja ir par pusgrādu vēsāks. dzīvokļi mājā pieder katrs savam īpašniekam un visi pavasarī draudzīgi savedot malciņu un ziemā metas kurinātāja/as algai. mājai apkšā ir autonoma kurinātava. rezultātā sanākot krietni lētāk kā tādā pašā mājā otrpus ielai, kuru apkurina pašvaldība. nu lūk, un man īsti negribas būt lecīgajai izlepušajai rīdziniecei, kuras dēļ cilvēkam, kas jau tāpat strādā par minimālo algu, būtu jāstrādā vairāk un pensionārēm, kas drošvien tāpat skaita katru latu, jāmaksā tas lats par siltumu, kas viņām nav īsti nepieciešams.
[User Picture]
On 8. Janvāris 2013, 22:22, [info]dominika replied:
kaimiņienēm pensionārēm
[User Picture]
On 8. Janvāris 2013, 22:37, [info]rasbainieks replied:
zinkā, kad ir jāšķir nesaskaņas, beigās vienīgais spēks tomēr ir tam, ko raksta uz papīra. protams, līdz nesaskaņām nevajag nonākt :) bet šādā situācijā, kā esi spilgti aprakstījusi, laikam jau nekas cits arī neatliek kā tuntulēties un ciest klusu.
[User Picture]
On 8. Janvāris 2013, 22:47, [info]dominika replied:
nuja, nesaskaņas būtu muļķīgi, īpaši ņemot vērā, ka neizturami nav. bet nav arī gluži komfortabli. tā es te svārstos, domāju - ierakstīšu cibā, dabūšu viedokļus, varbūt beidzot izlemšu. aij, drošvien vienkārši jākustas vairāk, jāiet pastaigās un jāvingro, lai asinsrite uzlabojas, tad arī neliksies auksts.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry