Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Es kaut ko ierakstīšu, lai nedomājat, ka esmu pazudusi no zemes virsas. Esmu pa pusei pārvākusies - respektīvi, mantas visas Gulbenē, bet es pati līdz šis nedēļas beigām vēl Rīgā. Pie interneta tieku tikai darbā, bet tur man jāstrādā, un pa naktīm palieku pie omes, kas prasa samērā daudz nervu un pacietības, tā kā kaut kādu sakarīgāku ierakstu es ierakstīšu, kad būšu tikusi Gulbenē un drusku iekārtojusies. Tad arī apkopošu prieka spēles rezultātus un nākotnes plānus.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 4. Oktobris 2012, 09:50, [info]tiesibsargs commented:
omeingott! tu pārvācies dzīvot uz maniem dzimtajiem krajiem?
[User Picture]
On 4. Oktobris 2012, 10:18, [info]dominika replied:
Labrīt! Vai tad mēs vienreiz nerunājām par to, ka tas nosacīti ir arī mans dzimtais krajs - manas mammas, ja precīzāk. Jā, kādu laiciņu padzīvošu tur, pa lēto, kamēr atdošu parādus un izfigurēšu kādas mācības vai darbu ārzemēs. Pārlaidīšu ziemu.
On 14. Oktobris 2012, 16:49, [info]tiesibsargs replied:
jājā, atminos gan. bet nu drosmīgs solis, tas točna. es personīgi varētu apsvērt, teiksim, cēsis vai valmieru... bet nu ne šitos krajus! =)
[User Picture]
On 15. Oktobris 2012, 12:12, [info]dominika replied:
varbūt. bet cēsīs vai valmierā man nav iespēja pa lēto īrēt dzīvokli no pazīstamiem. godīgi sakot, pagaidām es nemaz to tālumu neapzinos, sēžot datorā vakarā, kad aiz loga tumsa, ir sajūta, ka es varētu būt vienkārši kādā Rīgas nomalē. tusēt mani nemaz nevelk, un es jau ar negrasos te palikt ļoti ilgi.
* * *
[User Picture]
On 4. Oktobris 2012, 19:33, [info]tikko_pamodos commented:
Tu esi tik drosmīga, es to apbrīnoju. Pati esmu domājusi par pārvākšanos, tiesa, ne finansiālu grūtību dēļ, bet vairāk vides dēļ, iedoma par kādas mazpilsētas jaukumu iepretim Rīgai, un man jau vairākus gadus nepietiek drosmes ko mainīt. Tu noteikti uzraksti, kā Tev klājas, ar nepacietību gaidīšu. Turies.
[User Picture]
On 5. Oktobris 2012, 14:34, [info]dominika replied:
Paldies. Ja tu zinātu, cik grūti man bija saņemties.
Mazpilsētas jaukums gan ļoti lielā mērā ir mīts, vai arī ļoti atkarīgs no mazpilsētas. To es varu teikt droši, jo pāris reizes gadā uz Gulbeni braucu arī līdz šim - mums tur netālu ir dzimtas māja, tas arī ir par iemeslu, kamdēļ tieši uz turieni pārceļos. Gulbene ir tāda diezgan noplukusi un garlaicīga pilsēta. Bet es ceru, ka šis solis dos spēku kaut ko mainīt vēl kardinālāk.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry