Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Meklējot receptes, ko iesākt ar diviem omes iedotajiem lielajiem kabačiem, atklāju, ka slavenais franču ratatujs ir nekas cits kā aptuveni tāds dārzeņu sautējums, kādu varētu nosaukt par bezmaz pamatēdienu manā uzturā. Re kā!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 24. Augusts 2012, 11:09, [info]scorpse commented:
Atradi kaut ko foršu kabačiem? Mani nesenākie kabaču izlietojumi bija diezgan klasiski: kabaču pankūkas, ratatujs a la home, trīs burciņas iemarinēju, kabaču šķēlītes ar tomātu, ķiploku, sieru.
[User Picture]
On 24. Augusts 2012, 11:23, [info]dominika replied:
Es atradu šitādu, kas liekas ļoti interesanti
http://allrecipes.com/Recipe/Summer-Squash-Bread/Detail.aspx
un vēl šādu
http://www.nytimes.com/2012/07/25/health/nutrition/white-bean-summer-squash-and-tomato-ragout-recipes-for-health.html?_r=1
Principā es gribēju atrast, kā iekonservēt, bet tas laikam būs jāvaicā māmiņai. Es no konserviem un ievārījumiem neko nejēdzu.
* * *
[User Picture]
On 24. Augusts 2012, 13:51, [info]etalonfunkcija commented:
mmmm.. kabači..
[User Picture]
On 24. Augusts 2012, 14:24, [info]dominika replied:
man kādreiz vispār negaršoja, bet tagad visādi kabačveidīgie noteikti ir viena no pamatsastāvdaļam manā uzturā, tas ir interesanti.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry