Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Discworld grāmatas es nemāku lasīt savādāk, kā vien izraujot cauri dažās dienās, tādēļ
#3 Terry Pratchett "The Colour of Magic"


Ja es būtu iesākusi ar šo, varbūt tā nepavilktos uz Prečetu, bet arī šo grāmtu, protams, nevar nemīlēt. Bagāža bija lieliska un vēl man dikti patika ūdenstrollis. Lai nu kā, pagaidām man mīļākā DW grāmata tomēr paliek "Moving Pictures" (laikam jau nav brīnums, zinot manu profesiju), kuru lasot, smējos pilnā kaklā skaļi, riskējot, ka kaimiņi izsauks zināmas iestādes sanitāru brigādi.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 14. Februāris 2012, 02:03, [info]begemots commented:
Jā, Bagāža kolorīta, ja neesi sastapusi, tad droši vien citas tā cikla grāmatas arī vēl nav bijušas -- Rincewind + Luggage jau gana centrālie tēli arī turpmāk.
[User Picture]
On 14. Februāris 2012, 08:28, [info]dominika replied:
No Rincewind līnijas šī tik tiešām pirmā, ko izlasīju, līdz šim biju izlasījusi tikai no tevis aizlienētās - Wyrd Sisters, Lords and Ladies, Moving Pictures un Pyramids. Un Good Omens un Nation, kas nav DW.
* * *
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 02:51, [info]ai commented:
shito es vel neesmu izlasijusi, bet filmu redzeju kadas paris reizes, tu filmas esi skatijusies? 'Going Postal' ir briesmigi kruta. nu gan filma, gan gramata.
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 08:45, [info]dominika replied:
patiesībā tieši vakar un aizvakar pa vakariem pastījos filmu - neesmu sajūsmā, man šķiet, ka varēja daudz labāku scenāriju uztaisīt. bet varbūt man tā šķiet tikai tāpēc, ka iztēlojos viņus savādākus. ļaunīgais burvis gan bija ļoti labs! Going Postal vēl ne, bet gan jau i izlasīšu, i noskatīšos kaut kad.
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 17:41, [info]ai replied:
man tiri labi patika, bet laikam tapec, ka neesmu lasijusi gramatu- tas jau lielakoties par filmam labakas. Tims Karijs (nezinu, ka sho latviski tulko) bij gan brinishkjigs, man ljoti patika ari Konans.
noskaties Going Postal, jo ta man shkjiet tikpat laba, ka gramata.
vel Hogfather ir ekranizets, bet to es vel neesmu redzejusi.
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 17:48, [info]dominika replied:
Ak jā, Konans ar saviem zobiem :)) Noskatīšos visu :) Btw, es dabūju Bones 7. sezonas 4. - 6. sēriju, tā kā tu rakstīji, ka nevari dabūt, es varu tev mēģināt Skype aizsūtīt vēlāk vakarā. Man ira optiskais internets, kas diezgan ātri sūta vismaz vienas valsts robežās, varam izmēģināt, vai starptautiski arī darbojas.
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 18:08, [info]ai replied:
vaij, tas butu nenormali superigi, tik es stradaju lidz 1iem nakti, ta ka nebushu maja.. mums jasaruna skype pasakums kada diena, kad abas esam majas, shonedelj es katru vakaru 6os tipinu uz darbinju.
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 18:11, [info]dominika replied:
vīkendā ap dienu? vai arī tu guli līdz tam brīdim, kad jāvīkšas no mājas ārā?
[User Picture]
On 15. Februāris 2012, 18:11, [info]dominika replied:
pa, protams, nevis ap. stublā disleksija! (pun intended)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry