Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Apskaužu tās dāmas, kas prot pašas sev uzlakot nagus. Kad mani reizi divos trijos gados pārņem nepārvarama vēlme to izdarīt, process parasti ilgst vismaz stundu un beidzas ar sabojātu garastāvokli un niknu nagu lakas nosttīrīšanu. Jo mani nagi, pirmkārt, nežūst par spīti pat žāvējošai virskārtai, otrkārt, ja izliekas nožuvuši, noskrāpējas pie pirmā mēģinājuma sakārtot matus vai pārģērbties, treškārt, man sāk svīst rokas. Bet smukumu ta gribas!

Kaut kā šķībi greizi uzlakoju. Redzēs, cik ilgi pati spēšu paciest šo skatu.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 14:41, [info]dveselite commented:
Es to vien daru, kā pati sev lakoju nagus, kad vien sirds vēlas. Un tieši man pretēja doma, kā tas var nesanākt :D Bet katram jau savs, ko kurš māk un var un sanāk :)
On 8. Aprīlis 2011, 14:44, [info] replied:
oj, es esmu uzkačājusi tādu skilu, ka 90% pārējo lakotāju man šķiet nekam nederīgi :D
tas tikai prakses jautājums, un par nežūšanu - žūst jau laka, ne nagi, attiecīgi vajadzētu žūt visiem plusmīnus līdzīgi. Tev moš vnk pacietības nav? :)
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 14:46, [info]dominika replied:
pacietības arī nav, bet nu - ja uz pudeles rakstīts "nožūst 60 sekundēs", bet man pēc 10 minūtēm vēl izskatās lipīga, ko man darīt, mīļo sīrupiņ? es taču nevaru katru dienu veltīt stundu tikai nagiem vien.
On 8. Aprīlis 2011, 15:28, [info]divi_g replied:
Parastās krāsas/lakas gadījumā varētu teikt, ka slānis par biezu (btw, tas attiecas arī uz nākšanu nost). Vai tas piemērojams arī nagulakai, nezinu.
On 8. Aprīlis 2011, 15:33, [info] replied:
tas ar tām 60 sekundēm ir triks, kas strādā tā, ka Tu vari viņiem pieskarties, da i to tikai tad, ja lakots vienā kārtā, kas gandrīz vienmēr ir par maz. un stunda, tas nav daudz, ja to dara vakarā, kad pēc tam var tikai bakstīties datorā un nekur daudz ar pirkstiem nečakarēties. turklāt - katru dienu? tad vai nu tā ir nereāli sūdīga laka pa pieciem santīmiem, vai nu katru dienu Tu roc kartupeļus, vai nu grauz nagus, vai nu esi turbocaca un nevari katru dienu iziet ar nagiem tādā pašā krāsā kā iepriekšējā dienā. un neviens no šiem variantiem man čota nešķiet ticams :)
On 8. Aprīlis 2011, 15:35, [info] replied:
ajmīn, es esmu ļoooti prasīga pret to, kā laka izskatās uz nagiem, bet savas četras dienas nostaigāt tomēr varu. ja neatlūp, tad vispār var staigāt, kamēr ataug apakšmaliņa, un tā jau ir nedēļa.
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 15:39, [info]dominika replied:
Emm, nu man stunda liekas daudz. Tāpat jau tā visa sevis aprūpēšana aizņem pārāk daudz laika. 15 minūtes - ok, stunda - nav ok. Es, protams, netaisos katru dienu lakot nagus, bet pēc priekšrakstiem nagulaka, tāpat kā cita kosmētika būtu jānoņem katru vakaru, lai nagi var elpot. Un vispar, kastasira, ka nevar vairs vienkārši papurpināt, uzreiz visi metas mācīt, kā pareizi. Laikam jau jāpriecājas par to.
On 8. Aprīlis 2011, 15:57, [info] replied:
mīļā dominika, mēs Tev te vienkārši vēlamies atvieglot dzīvi! bet nu skaties pati, protams.
un par to, ka sev veltīts laiks nekad nav zemē nomests, par to es neko, bet par nagu elpošanu. man tas tā visai ezotēriski izklausās, ņemot vērā faktu, ka nagi ir taisīti no keratīna, kas ir tas pats, no kā taisās mati un dzīvniekiem arī ragi, un man kaut kā nav pārliecības, ka šis mirušais materiāls (jājā, kā teica mana bioloģijas skolotāja - pat visskaistākie mati būtībā ir atmirušas olbaltumvielas) tur tā nenormāli elpo. ja arī elpo, tad, man domāt, tik minimāli, ka nekādu lielo kaitējumu neelpošana viņiem nenodara, sevišķi, ja liek saudzējošo apakšlaku.
protams, tas nav arī nenormāli veselīgi, bet tā kopumā daudzi ārsti pat iesaka ikdienā lietot caurspīdīgo nagulaku, jo tā pasargā nagus no apkārtējās vides un sadzīves ķīmijas.
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 16:05, [info]dominika replied:
Tas ir forši, nudien, es vnk jūtos samērā pārsteigta, ka šitādu manu ierakstu uztver nopietni. Aij, nu man tak vienmēr liekas, ka ķermeņa aprūpe paņem par daudz laika. Es vairs neatceros, kur es to par nagiem izlasīju, drošvien kādā sieviešžurnālā pirms simts gadiem. Noteikti kārtējais jautājums, kurā ir divas karojošas nometnes. :)
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 16:08, [info]dominika replied:
Skatos es vispār tagad uz tiem saviem nagiem un domāju, ka nav nemaz tik traki, ņemot vērā, cik reti es mēģinu lakot. Pa gabalu noteikti vispār pilnīgi normāli izskatās. Jāiet iepirkt vēl kādas smukas nagulakas, man ir tikai lillā, oranža un zaļa.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2011, 00:20, [info]shelly replied:
Pašauj ķepu zem auksta ūdens. Vēsumā žūst labāk, siltumā - sliktāk.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2011, 01:47, [info]dominika replied:
o! jāatceras!
* * *
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 14:57, [info]viipsna commented:
ja tu to darītu biežāk kā reizi divos trijos gados...
piemēram, divas trīs reizes mēnesī.
tad izdotos.
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2011, 15:16, [info]dominika replied:
nu jā jau jā, grūti mācībās, viegli kaujā utt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry